Elektrisch rijden - Private Lease - Short Lease

  • Huur een elektrische auto voor € 59,00 per dag
  • Short-lease 1 week tot 12 maanden vanaf € 39,00 per dag
  • Private-lease 24 tot 60 maanden vanaf € 19,00 per dag

Short-Lease vanaf € 39,00 per dag – Private Leaf

20200523_125909
Kies voor een short-lease contract van 1 week tot 12 maanden en rijd een de nieuwe, volledig elektrische Leaf E+ al vanaf € 39,00 per dag! Tot 400km rijbereik!

Een overzicht van de prijs per dag, bij de verschillende termijn-contracten. Uitgaande van omgerekend maximaal 1.000 kilometer per maand

1 week1 maand6 maanden12 maanden
€ 59,00 per dag€ 49,00 per dag€ 44,00 per dag€ 39,00 per dagPrivé-Leaf bij Beltman - Lease een elektrische auto vanaf 19 euro per dag!

Ontdek zelf

waarom de nieuwe

Nissan LEAF

jouw ideale

reisgenoot is

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.