Nissan service en onderhoud

 • Gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
 • 1 Jaar gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt
 • Gratis APK-beurt voor uw Nissan i.c.m. een onderhoudsbeurt
 • Eenvoudig online een afspraak maken
 • Ruime openingstijden
 • Auto klaar? Wij sturen u een SMS
 • Gratis e-check

Wie weet er alles van uw Nissan? De Nissan-dealer natuurlijk. Daarom is Beltman Rijssen het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw Nissan. Doordat de servicemedewerkers uw Nissan vanbinnen en vanbuiten kennen voeren zij de werkzaamheden snel en vakkundig uit. Wat u natuurlijk merkt in de prijzen.

Beltman Rijssen werkt niet alleen met heldere facturen, maar ook met vaste scherpe prijzen voor onderhoud. Zo weet u altijd precies wat het onderhoud aan uw Nissan u gaat kosten. Bovendien werkt Beltman Rijssen met originele Nissan onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Onderhoud door de Beltman Rijssen, dan weet u precies waar u aan toe bent. Een geruststellende gedachte.

Winterbanden en opslag

Waarom winterbanden?

Winterbanden hebben veel meer grip onder winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar ook bij lagere temperaturen en op droge wegen. Dus is het voor eigen en andermans veiligheid een goede zaak om deze zachtere bandensoort te monteren onder winterse omstandigheden.

Een simpele remproef bij 50 km/uur laat zien wat het effect van winterbanden is: Op een droge weg is de remweg voor een gemiddelde auto zo’n 12 meter; op een natte weg 14 tot 15 meter. Op een besneeuwde weg is de remweg voor een auto met winterbanden 30 meter; dezelfde auto op zomerbanden heeft 60 (!) meter nodig.

Opslag Zomer- & Winterbanden
Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Bij Beltman Rijssen slaan wij de banden graag voor onze klanten op. Heeft u ze nodig, dan hebben we ze direct bij de hand! Tijdens de opslag zijn uw banden uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand. De kosten zijn slechts € 35,- voor het hele jaar.

Gratis APK-keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa verplichte keuring ten behoeve van de verkeersveiligheid en voor bescherming van het milieu. De APK is slechts een momentopname. De APK geeft geen garantie dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Een APK goedgekeurd voertuig houdt niet in dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatig onderhoud van uw auto of motor blijft dus heel belangrijk.

Bij Beltman Rijssen is uw APK Gratis i.c.m. een grote onderhoudsbeurt. Is uw auto nog niet toe aan een grote onderhoudsbeurt dan keuren wij uw auto voor het gereduceerde tarief van € 29,95. De viergas- en roetmeting worden apart berekend, evenals de administratiekosten van € 9,95.

Controleer hier uw APK vervaldatum

Gratis vervangend vervoer

Bij Beltman Rijssen zorgen wij voor passend vervangend vervoer en dat is voor onze klanten geheel gratis. Zo blijft u altijd mobiel en kunt u gewoon doorgaan met de dingen die u wilt doen zonder extra kosten.

Wij hebben gratis vervangend vervoer bij:
– Groot onderhoud of reparatie
– Schadeherstel

Schadeherstel

Beltman Rijssen is gespecialiseerd op het gebied van schadeherstel. U kunt bij ons terecht voor ‘grote’ schades en voor het voordelig en snel herstellen van gebruiksschade. Heeft u onverhoopt een aanrijding, dan staan wij meteen voor u klaar om u zorgeloos weer op weg te helpen. Eén telefoontje is al voldoende.

Bel ons direct bij schade: tel. 0548-514414

Hieronder ziet u in vijf stappen hoe dat werkt.

 1. Hulp bij aanrijdingen
  Vul direct een Europees schadeforulier in en bel de politie.Neem contact met ons op tel 0548-514414 of met alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij.
  Is uw auto rijdbaar, dan komt u naar ons toe.
  Is uw auto niet rijdbaar, geef dan het bergingsbedrijf opdracht de auto naar ons te vervoeren.
 2. Schadeafhandeling inclusief gratis vervangende auto, zolang het schadeherstel duurt.
  Onze Service Adviseur assisteert u bij het invullen van het Europees Schade Formulier en handelt persoonlijk met uw verzekeringsmaatschappij de schade af.
 3. Gespecialiseerd schadeherstel
  Schadeherstel uitsluitend door ons eigen gespecialiseerd schadeherstelbedrijf.Alleen door de fabrikant voorgeschreven herstelmethodes worden gebruikt.
  Alleen gebruik van originele onderdelen.
 4. Weer veilig de weg op
  Technische en optische controle van uw auto op verschillende punten.
  Eindcontrole op 33 punten.
  Uw auto wordt schoonafgeleverd.
 5. De Garantie
  Garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.Behoud van de inruilwaarde van uw Auto.
  Eventuele fabrieksgaranties blijven onverminderd geldig.

Ruitschade

ruitschadeRuitschade is nooit plezierig. Toch is het een hele geruststelling te weten dat wij alle ellende tot een minimum beperken. Eén telefoontje (0548-514414) en alles wordt geregeld. Een ster in uw ruit? Laat dit herstellen door ons. Om het geld hoeft u het niet te laten. Afhankelijk van uw verzekering, betaalt u geen € 75,- maar € 0,-. Ook bij vervanging van de voorruit kunt u op ons rekenen. U krijgt een vergoeding van minimaal € 68,- als korting, of als compensatie op uw eigen risico.

Uitdeuken zonder spuiten

Bij Beltman Rijssen kunt u uw auto laten uitdeuken zonder spuiten. Ergert u zich aan het kleine deukje in uw Auto en de lak is niet beschadigd? Wij kunnen voor u met behulp van de “Momidashi” uitdeuktechniek het deukje laten verdwijnen. Met deze techniek wordt het deukje van binnenuit weggemasseerd.

Afhankelijk van de grootte en de toegankelijkheid zijn de kosten vanaf € 75.

Onderhoud lease

Ook leaserijders welkom bij Bosch Car Service Beltman in Rijssen!

U, als leaserijder, heeft de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u het onderhoud van uw lease-auto laat doen. Hebt u al wel eens aan Bosch Car Service Beltman in Rijssen gedacht? Een groot aantal leasemaatschappijen werkt met Bosch Car Service samen om het u nog gemakkelijker te maken.

Het netwerk van zo’n 375 autobedrijven door heel Nederland, de kwaliteit en de goede service van de autobedrijven, zorgen ervoor dat Bosch Car Service een ideale partner is voor een reparatie of onderhoudsbeurt van uw auto.

Vertel ons waar en wanneer het u schikt en wij zorgen voor de rest. Indien gewenst halen en brengen wij uw auto en zorgen ervoor dat u uw auto op een afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.

Mobiliteitsgarantie

pechhulpWij verstrekken u gratis mobiliteitsgarantie indien uw auto bij ons is aangeschaft of in onderhoud is volgens fabrieksvoorschriften.

Met deze mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van hulp bij pech onderweg. Deze pechhulp verzekerd u van hulp in binnen- en buitenland en zelf in uw eigen woonplaats.

Corona-update 15 December 2020

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt een vervangende auto meekrijgen of gebruik maken van onze haal en breng service. Overleg dit met 1 van onze medewerkers tijdens het maken van de afspraak.

Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Auto bezichtigen? Bel ons! 0548 – 514414

Online of bij u op locatie!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bel ons! Onze verkoopadviseurs staan u, ook op afstand, graag te woord!

Proefrit aan huis

Wij bieden proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Acties

De Decemberacties gaan ondanks alles gewoon door. Interesse? Kom niet zomaar langs, maar bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Klik hier voor de acties.