Nissan NV250 kopen? Scoor de beste deal bij Beltman in Rijssen!

Previous
Next
  • Unieke garantietermijn van 5 jaar op een nieuwe Nissan NV250
  • Laadvermogen tot 800 kg
  • Voldoet aan emissienorm Euro 6d-Temp
  • Veel gebruiksmogelijkheden dankzij uitgebreid aanbod van ombouwmogelijkheden

De nieuwe Nissan NV250 is dé verstandige keuze in zijn segment. Het is namelijk de voordeligste nieuwe bestelwagen met standaard 5 jaar garantie. Dankzij de ruime keuze aan varianten is er ook altijd een uitvoering die bij jou en/of jouw bedrijf past. De NV250 maakt het bedrijven mogelijk om flexibeler te leveren én biedt ook meer mogelijkheden voor vrijetijdsgebruik.

Terugbelverzoek

Wilt u graag telefonisch ingelicht worden over de Nissan NV250? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Proefrit plannen

Vul het onderstaande formulier in om een proefrit te plannen.

Offerte aanvragen

Geen auto naar uw wens op voorraad? Kom bij ons langs om een offerte aan te vragen, of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Corona-update 15 December 2020

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt een vervangende auto meekrijgen of gebruik maken van onze haal en breng service. Overleg dit met 1 van onze medewerkers tijdens het maken van de afspraak.

Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Auto bezichtigen? Bel ons! 0548 – 514414

Online of bij u op locatie!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bel ons! Onze verkoopadviseurs staan u, ook op afstand, graag te woord!

Proefrit aan huis

Wij bieden proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Acties

De Decemberacties gaan ondanks alles gewoon door. Interesse? Kom niet zomaar langs, maar bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Klik hier voor de acties.