De Nissan LEAF

Gratis upgrade naar 62kWh accu

Voorraad

Nieuw en gebruikt

Private lease actie

V.a. € 389 per maand

Financial lease

Nu met 0% Rente!

High 5 DEALS

5 Jaar lang voordeel

_

Gratis upgrade naar 62kWh (385 KM Rijbereik)

Met zijn grotere batterij met meer vermogen en een krachtige, volledig elektrische motor die tot 214 pk levert, voelt de Nissan LEAF e+ zich ook thuis op de snelweg zodat u kunt genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis.

Als eigenaar van een elektrische auto van Nissan krijgt u met Nissan Charge onbeperkt toegang tot een van de grootste publieke laadnetwerken in Europa. Dankzij de speciale laadsleutel en app voor uw smartphone kunt u uw Nissan LEAF onderweg makkelijk opladen. Bestel uw sleutel vandaag nog en geniet van de vrijheid van de open weg.

_

High Five Deals!

Op zoek naar een nieuwe Nissan LEAF met veel voordeel? Dan hebben we goed nieuws. U ontvangt nu tijdelijk €4.000 Nissan Zero Emission Bonus op een nieuwe Nissan Leaf. Zo rijdt u al in een Nissan LEAF vanaf € 30.990. En daarnaast kunt u kiezen voor de voordelen van de High Five Deals met:

  • 5 jaar gratis onderhoud
  • 5 jaar garantie
  • 5 jaar een voordelige financiering
  • En € 4.000 Nissan Zero Emission Bonus

_

Zakelijke rijders: Extra scherpe leasetarieven

Ook voor bedrijven en zakelijk rijders maakt Nissan elektrisch rijden nog aantrekkelijker. Kies
voor de voordelen van Financial of Operational Lease en stap dit jaar nog extra
voordelig in een 100% elektrische Nissan LEAF.

Financial Lease:

Met Financial Lease spreidt u de aanschafkosten en bent u economisch de eigenaar van de auto zonder ineens een groot bedrag uit eigen zak te hoeven betalen. Met ons 0% Financial Lease-aanbod rijdt u al in een LEAF N-Connecta 40 kWh vanaf € 309 per maand. Voor nog meer rijbereik kunt u voor slechts € 50 per maand extra kiezen voor een 62 kWh N-Connecta.

Operational Lease:

Besteed u uw werkkapitaal liever aan andere zaken dan een auto maar bent u toch op zoek naar zekerheid en gemak? Operational Lease is dan wellicht wat voor u. Zo rijdt u in een nieuwe Nissan LEAF zonder in één keer de hele koopsom uit eigen middelen te betalen terwijl zaken als onderhoud, reparaties en verzekeringen voor u geregeld worden. U rijdt tijdelijk al een Nissan LEAF tegen een scherp tarief vanaf € 375 excl. btw per maand.

Om u volledig te ontzorgen zijn de volgende componenten bij dit scherpe aanbod
inbegrepen:

  • Casco verzekering (eigen risico € 250)   
  • POI verzekering
  • Rechtsbijstand    
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Europese pechhulp
  • New Motion Laadpas (t.w.v. € 7,50 per maand)

Corona-update 15 December 2020

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt een vervangende auto meekrijgen of gebruik maken van onze haal en breng service. Overleg dit met 1 van onze medewerkers tijdens het maken van de afspraak.

Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Auto bezichtigen? Bel ons! 0548 – 514414

Online of bij u op locatie!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bel ons! Onze verkoopadviseurs staan u, ook op afstand, graag te woord!

Proefrit aan huis

Wij bieden proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Acties

De Decemberacties gaan ondanks alles gewoon door. Interesse? Kom niet zomaar langs, maar bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Klik hier voor de acties.