Nissan Juke kopen? Scoor de beste deal bij Beltman in Rijssen!

Previous
Next

De Nissan JUKE is de nieuwe benchmark in het B-crossover-segment, met grotere afmetingen, een krachtig design met spannende coupélijnen. Gebleven zijn de kenmerkende ronde koplampen die voortaan standaard zijn uitgerust met full LED-verlichting. Samen met de nieuwe Y-vormige designsignatuur geven ze de voorzijde van de Nissan JUKE een heel herkenbare uitstraling. 
De Nissan JUKE wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren. Loop gerust eens bij ons binnen aan de Jutestraat 3 in Rijssen om deze nieuwe Nissan Juke in het echt te bekijken. Wil je een proefrit maken? Dan is het handig om even telefonisch contact op te nemen. 

Terugbelverzoek

Wilt u graag telefonisch ingelicht worden over de Nissan JUKE? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Proefrit plannen

Vul het onderstaande formulier in om een proefrit te plannen.

Offerte aanvragen

Geen auto naar uw wens op voorraad? Kom bij ons langs om een offerte aan te vragen, of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Coronavirus

Zowel de werkplaats als de showroom van Autobedrijf Beltman in Rijssen zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
 
De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Lees hier meer over onze voorzorgsmaatregelen

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.