NISSAN JUKE

Vanafprijs: € 27.990 (Première Edition, andere uitvoeringen volgen later)

De Nissan JUKE is de nieuwe benchmark in het B-crossover-segment, met grotere afmetingen, een krachtig design, in het oog springende 19-inch lichtmetalen velgen en spannende coupélijnen. Gebleven zijn de kenmerkende ronde koplampen die voortaan standaard zijn uitgerust met full LED-verlichting. Samen met de nieuwe Y-vormige designsignatuur geven ze de voorzijde van de Nissan JUKE een heel herkenbare uitstraling. 
De Nissan JUKE wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren.

Exclusieve lanceringseditie

Om de lancering van de gloednieuwe Nissan JUKE te vieren, komt er eerst een speciale uitvoering: de Nissan JUKE Première Edition. De uitrusting bestaat onder andere uit NissanConnect, parkeersensoren voor en achter, een Two-Tone lak en 19-inch lichtmetalen velgen, een maat die uniek is in het B-SUV-segment. Er zijn vijf kleurencombinaties mogelijk, allemaal met een zwart dak. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over het Cold Pack, dat bestaat uit verwarmbare voorstoelen en een verwarmbare voorruit. 

De Nissan JUKE Première Edition is verkrijgbaar voor € 27.990,- in combinatie met een handgeschakelde transmissie of € 29.990,- met een automatische DCT-transmissie.

  • NissanConnect
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Two-Tone lak
  • 19-Inch lichtmetalen velgen
  • Voorruitverwarming
  • Stoelverwarming

Terugbelverzoek

Wilt u graag telefonisch ingelicht worden over de Nissan JUKE? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

Proefrit plannen

Vul het onderstaande formulier in om een proefrit te plannen.

Offerte aanvragen

Geen auto naar uw wens op voorraad? Kom bij ons langs om een offerte aan te vragen, of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.