CONTACT

 • Telefonisch bereikbaar:

  Ma - Vr: 07:00u - 18:00u | Za: 08:00u - 17:00u

 • Openingstijden showroom:

  Ma - Vr: 08:00u - 18:00u | Za: 08:00u - 17:00u

  Donderdagavond koopavond tot 21:00u, andere avonden op afspraak.

 • Openingstijden werkplaats:

  Ma - Vr: 08:00u - 17:30u | Za: 08:00u - 12:00u

Over ons

Al sinds 1974 zijn wij met veel succes dealer van het merk Nissan voor Rijssen, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor en vinden klanten vanuit heel Twente en Overijssel inmiddels de weg naar ons bedrijf. U kunt bij ons het complete Nissan modellenprogramma vinden. Voor de aanschaf van uw nieuwe Nissan personenauto, Nissan terreinwagen, Nissan bedrijfswagen of Nissan occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Graag vertellen wij u alles over de verschillende Nissan modellen en geven u een passend advies.

Nieuwe Nissan kopen

Wij hebben alle Nissan modellen in huis van de compacte stadsauto zoals de Nissan MICRA tot en met de stoere Cross-over modellen van Nissan zoals de Nissan JUKE, QASHQAI en X-TRAIL. Ook zijn wij gespecialiseerd in Nissan Bedrijfswagens en kunnen wij de Nissan NV200, NV250, NV300 en NV400 (meestal uit voorraad) leveren. Indien gewenst verzorgen wij ook graag de verzekering en financiering voor uw nieuwe Nissan. Voor de scherpste prijs voor uw nieuwe Nissan bekijkt u ons online aanbod.

Tweedehands Nissan kopen

Ook voor een betrouwbare Nissan occasion bent u bij Nissan Beltman aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod van diverse gebruikte Nissan modellen op voorraad. Wat dacht u van een ruime Nissan NOTE? Of een mooie Nissan PULSAR of Nissan QASHQAI? Al onze Nissan occasions zijn goed onderhouden, vaak afkomstig van de 1e eigenaar of nieuw door ons verkocht en worden geleverd inclusief afleveringsbeurt, nieuwe APK keuring en uitgebreide garantie. 

Nissan onderhoud

Als Nissan Dealer is Nissan Beltman het betrouwbare adres voor onderhoud en reparatie aan uw Nissan. Ons vakkundige personeel kent iedere Nissan van binnen en buiten. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Nissan kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor: Nissan APK keuring welke gratis is voor u als Nissan rijder i.c.m. onderhoud. Ook krijgt u van ons gratis Nissan Pechhulp bij een onderhoudsbeurt aan uw Nissan.
Bel voor een afspraak 0548-514414 of maak eenvoudig een werkplaatsafspraak online.

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

 • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
 • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
 • Op de balies staan schermen van plexiglas.
 • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.