Fijn dat we toen het er op aan kwam direct geholpen werden.
Y.M. uit Hellendoorn
20-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Jammer dat de monteur ons eigenlijk te lang heeft laten doorrijden met een kapotte wiellager. Gelukkig is de boel niet vastgelopen. Maar ik weet dat Beltman een prima garage is. Waar je altijd uitstekend wordt geholpen"
Beoordeling: 8
Super goede service en wordt meegedacht met de klant.
Joanne uit Zwolle
19-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ik ben zeer tevreden met de service die ik krijg bij Beltman. Er wordt naar je geluisterd en grote onderhoudsdingen worden eerst vermeld. Zo kun je altijd een eigen beslissing maken. Dat vind ik het fijne van Beltman. Ze staan altijd voor je klaar! Ga zo door!"
Beoordeling: 10
Klantvriendelijk en meedenkend
Sander uit Beerzerveld
18-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Erg fijn bedrijf. Er wordt goed met de klant meegedacht, het serviceniveau is hoog. Ook de kwaliteit van het geleverde werk is prima in orde."
Beoordeling: 9
Goede service, snel geholpen
Martin uit nijverdal
17-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede service, snel geholpen"
Beoordeling: 10
Goed geregeld
Tom uit Raalte
17-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Gewoon goed geregeld allemaal"
Beoordeling: 10
TOP
Diny uit Rijssen
17-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"TOP"
Beoordeling: 10
Goede service
Riet Vrugteman uit GOOR
14-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Je word hier altijd goed ontvangen en de koffie staat altijd voor je klaar. De wachttijd is altijd kort ."
Beoordeling: 9
Top!
Anna uit Rijssen
13-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede service, houden aan afspraak, veel kennis en prettig behandeld."
Beoordeling: 10
1e kennismaking is goed bevallen.
Roel uit Wierden
13-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prettig contact en goede service."
Beoordeling: 9
Snel, zeker en uiterst correct
Jan uit Almelo
11-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Fijne benadering door het bedrijf, eventuele bijzonderheden worden eerst overlegd. Keurig en goed werk."
Beoordeling: 10
TOP
Bennie uit Enschede
11-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zoals altijd weer perfect geholpen. Voor deze service rij ik graag iets verder."
Beoordeling: 10
Perfecte service zelfs op zaterdag!
Gert-Jan uit Rijssen
11-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prettig contact met de mensen van Beltman. Staan altijd voor je klaar en komen de afspraken na."
Beoordeling: 10
Netjes geholpen!
I.K uit Rijssen
07-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Vriendelijk personeel!"
Beoordeling: 8
Goed
Henry uit Rijssen
06-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed overleg,vriendelijk personeel"
Beoordeling: 10
Heel correct.
Gerrit uit Hellendoorn
05-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Geen opmerkingen."
Beoordeling: 9
Prima, vlot en deskundig geholpen. 100% tevreden.
Frans uit Jansen
03-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zoals gewoonlijk prettig contact . Prima en vakkundig geholpen. Niets op aan te merken. Geheel volgens afspraak afgewerkt."
Beoordeling: 10
Goed
Harry Wolbers uit Goor
03-02-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed"
Beoordeling: 10
Goede service
Johan uit Rijssen
30-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Altijd netjes geholpen. Bij vragen altijd een belletje. Gewoon zo het hoort."
Beoordeling: 10
Erg prettig geholpen
Herma uit Den Ham
29-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"We hebben een afspraak gemaakt om de auto, waar wij belangstelling voor hadden te bekijken. De verkoper was vriendelijk en nam alle tijd voor ons. Samen hebben we de auto bekeken en de verkoper heeft ons aanvullende informatie gegeven. Bij aflevering zag de auto er keurig uit. en we kregen zelfs nog een mooi boeket bloemen."
Beoordeling: 10
Geen opmerkingen
Kees de Bruijn uit VRIEZENVEEN
27-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zoals gewoonlijk keurig geholpen. Jammer dat de leenauto van binnen niet schoon was maar je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Mijn dashboardklokje stond nog in de zomertijd. Ik ben daar niet handig genoeg voor."
Beoordeling: 9
Al jaren uitstekend en vertrouwd adres !
Bert uit Goor
27-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Team van vriendelijke vakmensen, staan altijd voor je klaar."
Beoordeling: 10
Geweldig goed geholpen
Willy uit Rijssen
27-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ik ben fantastisch geholpen met mijn keuze."
Beoordeling: 10
Met Beltman
G Zonnebelt uit Lijsterbeslaan
21-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede afspraken gemaakt met de verkoper en deze allemaal goed nagekomen."
Beoordeling: 10
Vriendelijk en alles perfect geregeld
Marinus uit Rijssen
18-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"vriendelijk personeel ze denken met je mee perfect, klantvriendelijk Ik beveel Beltman aan"
Beoordeling: 10
Prima geholpen
Dinant uit Harbers
17-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd."
Beoordeling: 10