Alleen maar goede en positieve ervaringen
Frans uit Jansen
21-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vakkundig, klantvriendelijk, vlotte bedien8ng, duidelijke uitleg over te verrichten werkzaamheden."
Beoordeling: 10
Heel klantvriendelijk en een goede uitvoering van grote en kleine beurten aan de auto
Jan Lansink uit Hengevelde
21-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Tot nu toe zeer tevreden over de behandeling als klant. Alle jaren die we als klant van Beltman , van de service gebruik maken zijn tot nu toe naar volle tevredenheid verlopen."
Beoordeling: 9
De instellingen waren niet goed ingesteld naar automatisch
Ruud Eggink uit NIJVERDAL
17-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb goede ervaringen met jullie alleen vond ik dit een minpunt"
Beoordeling: 10
Prima garage
Henk uit Heino
12-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Duidelijke uitleg bij aanschaf andere auto"
Beoordeling: 9
Beltman: een prima garage, waar we niets voor niets al zo veel jaren klant zijn!
Tina uit Almelo
10-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Sinds we in ( ik schat 1985) onze Renault inruilden voor een Nissan busje, zijn we nu aan onze 7e Nissan begonnen en vertrouwen er op dat de kwaliteit en klantgerichtheid van jullie bedrijf ook in de toekomst blijft zoals we dat gewend zijn."
Beoordeling: 10
Prima garage
Hans uit Emmen
09-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Uistekende uitleg gehad over de auto waar we voor geïnteresseerd waren. Auto gekocht en prima afgeleverd ook weer met handige tips."
Beoordeling: 10
Goed
Frans uit Rijssen
09-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"goede levering."
Beoordeling: 10
Snelle, goede service!
Goossen uit Rijssen
09-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Dik tevreden, goed vertrouwen."
Beoordeling: 9
Al jarenlang zeer goede ervaring(en) met Beltman.
Folkert uit Rijssen
09-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Of het nu gaat om verkoop van een (nieuwe) auto, om onderhoud, of gewoon informatie je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en correct behandeld. Dit geldt voor iedereen van directie tot monteur en alles wat daar tussen zit."
Beoordeling: 10
Goede service en vriendelijk geholpen
Erika uit Amsterdam
07-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Afgelopen zaterdag mijn Kia Rio opgehaald en alles werd helder en duidelijk uitgelegd. De overdracht ging zeer soepel, na een lange reis vanuit Amsterdam naar de locatie werd ik verwelkomd met een lekker bak koffie en natuurlijk ook een fijn gesprek gehad. Super service en vriendelijke mensen :)"
Beoordeling: 10
Onze ervaring met garage Beltman Rijssen is in alle opzichten positief
Jans Schepers uit Vriezenveen
06-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Klantvriendelijk met bijzondere aandacht voor de wens van de klant."
Beoordeling: 10
Zeer prettig contact en je wordt geholpen als 'noaber'.
Lineke uit Nijverdal
03-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"We zochten een auto met speciale wensen. Door in gesprek te gaan met de verkoper zijn we tot een goed besluit gekomen. Je kon merken dat hij verstand van zaken had en leuk in de omgang was. Door hem zijn we met een mooie Nissan X Trial de deur uit gegaan."
Beoordeling: 10
Goede service en klantvriendelijk.
Johan uit Rijssen
03-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Wordt netjes geholpen en ze denken mee."
Beoordeling: 10
Personeel keurig van taal en antwoord, reparaties correct uitgevoerd.
J.H. van der Wal uit Apeldoorn
30-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ben nu 9 jaar bij deze garage heb 2 nieuwe auto's gekocht een Kia Sportage en een Nissan Qaschqai. Vanuit Apeldoorn laat ik alle beurten zowel groot als klein hier zeer correct uitvoeren. Het personeel is klant vriendelijk. Ik kan deze garage als een betrouwbare garage aan een ieder aanbevelen. In cijfers uitgedrukt krijgt deze garage van mijn een 10."
Beoordeling: 10
Ik heb al meerde auto,s gekocht maar Beltman is de eerste garage waar ik volledig vertrouwen in heb.
Bertho uit Almelo
30-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ondanks dat ik dit keer geen Nissan of Kia bij Beltman heb gekocht ben ik zeer tevreden over de kennis van de verkoper van mijn Renault .dat vertrouwen had ik al door de aanschaf van mijn vorige auto,s Kia,s . Dit is dus hele geruststelling."
Beoordeling: 10
Prima
G.Nijzink uit Rijssen
26-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vervangen van een nieuwe accu is goed uitgevoerd"
Beoordeling: 8
Deze keer een negatief punt.
A. Nijland uit Rijssen
04-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ruitensproeiervloeistof bijgevuld volgens de factuur, heb de auto afgeleverd voor een beurt met met een tot de rand toe door mij gevuld reservoir. Heb bij een vorige beurt ook al gezegd dat dit niet nodig was om te vullen. Gevraagd om een koplamp te vervangen, omdat deze stuk was, is niet gebeurd. Dus lampen controle heeft niet plaats gevonden."
Beoordeling: 8
Alles klopte, planning, onderhoud en aflevering
Richard uit Goor
04-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"- Goede planning - Onderhoud degelijk uitgevoerd - Aflevering was prima"
Beoordeling: 8
Prima
Hans uit Nijverdal
04-09-2019 | Aanbeveling: Ja
"Werd vlot en deskundig geholpen"
Beoordeling: 10
Vakmensen
Harry uit Nijverdal
29-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goede garage met mensen die verstand hebben van auto's,en je bij naam en toenaam kennen..Beter dan de grotere kia showrooms/fabrieken"
Beoordeling: 10
Zeer positief
Alex Fransen uit Nijverdal
28-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"Kwaliteit van zowel technisch werk als ook bediening is van hoge waarde daarom een dikke tien voor allen ."
Beoordeling: 10
Prima garage
Hans uit Almelo
27-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"Garage en personeel helemaal naar wens !"
Beoordeling: 10
Geweldig
Cobie uit Holten
27-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het is een hele fijne garage"
Beoordeling: 10
Geen idee wat ik te mekkeren zou hebben🤗 prima zo👍
Bert uit Enschede
27-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"Zie eerste regel"
Beoordeling: 10
Prima geholpen!
Teunis Roeterdin uit Markelo
26-08-2019 | Aanbeveling: Ja
"De servicebeurt is perfect uitgevoerd!"
Beoordeling: 9