Prima geholpen
Dinant uit Harbers
17-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Alle werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd."
Beoordeling: 10
Top
Wim uit Holten
16-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Vriendelijke mensen en je wordt altijd correct geholpen."
Beoordeling: 9
Klantvriendelijkheid hoog in vaandel
Christine uit Nijverdal
15-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"De eerste keer voor een grote beurt geweest, werd netjes overlegd wat er gedaan zou worden ivm ontbreken historie. De leenauto werd instapklaar voor de deur gezet, eigen auto werd ook weer voor de deur gezet, net dat beetje extra."
Beoordeling: 10
Afhandeling na tevredenheid verlopen.
Wip uit Enschede
12-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Na 1 week nog volop aan het ontdekken."
Beoordeling: 10
Prima service
W.J.Diersen uit Deventer
11-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ben altijd plezierig geholpen, maar helaas konden wij bij een inruilpoging niet tot elkaar komen en heb ik bij een ander bedrijf een nieuwe Nissan gekocht"
Beoordeling: 10
Uitstekend bedrijf, met zeer goede service.
Arie uit Rijssen
09-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ben er nu vier jaar klant, had hier al veel eerder naar toe moeten gaan !!!"
Beoordeling: 10
Alles 100 %
H.J.W. uit Nijverdal
08-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Niets anders dan goed ervaringen!!!!!!!!!!!!!!!"
Beoordeling: 9
Prima service
Arno uit Enschede
07-01-2020 | Aanbeveling: Ja
"Kia Stonic besteld... prima uitleg en geholpen door Mike. Nam ruim de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Ook voor vragen via mail, krijgen we snel antwoord We zijn nu we de auto hebben opgehaald heel erg tevreden met alles."
Beoordeling: 10
Goede garage
Egbert uit Rijssen
27-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"42 jaar geleden mijn eerste auto hier gekocht. Afgelopen week weer een nieuwe afgeleverd. Alles in een goede en prettige sfeer. Ook onderhoud is uitstekend geregeld."
Beoordeling: 10
Netheid en correct en duidelijke afspraken
Jan uit Vroomshoop
27-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik ben er blanco heen gegaan voor een kia niro of Nissan en werd goed geholpen en netjes te woord gestaan met een kop koffie."
Beoordeling: 10
Werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig afspraak
Jos uit Rijssen
19-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"elke keer als ik bij Beldman kom dan wordt alles overeenkomstig de afspraken keurig uiygevoerd."
Beoordeling: 10
Goede service en afspraak is afspraak
Gert-Jan uit Rijssen
19-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Correcte deal gemaakt en netjes afgeleverd. Binnen afwerking van de laadruimte erg netjes afgewerkt. Kortom tevreden."
Beoordeling: 10
Vriendelijke ontvangst. Komt afspraken na.
Bergboer uit Nijverdal
17-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vriendelijke ontvangst. Komt afspraken na."
Beoordeling: 10
Een betrouwbare klantvriendelijke garage.
Gerrie uit Zwolle
11-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb alleen maar lof voor de manier waarop ik als klant wordt behandeld. Het maakt niet uit waarvoor ik daar kom. Op alle gebieden een goede servicegerichte houding. En de koffie is er ook nog eens lekker ;-) ."
Beoordeling: 10
Hartstikke goed
Hanneke uit Rijssen
10-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"altijd correct en goed en snel geholpen"
Beoordeling: 8
Andermaal erg goed geholpen
Richard uit Minnen
09-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het defect aan mijn auto werd op een voortreffelijke wijze gerepareerd. Gedurende de tijd dat mijn auto in de garage stond kon ik beschikken over een vervangende auto. Alles was perfect geregeld."
Beoordeling: 9
Service
Daniëlle uit Rijssen
06-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Medewerkers zijn klantvriendelijk. Goede service!"
Beoordeling: 10
Het is perfekt
Aj.breukink uit almelo
05-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"ik ben nu bijna een jaar bij jullie. had ik veel eerder moeten doen top"
Beoordeling: 10
10
Peter uit goor
30-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"klasse bedrijf !"
Beoordeling: 10
We hebben een prettige ervaring gehad, inclusief bloemen[onverwacht]
Henk Rhee uit Zuna
29-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Alle tijd voor een proefrit en een prettig gesprek en tekst en uitleg."
Beoordeling: 8
Nette en vlotte service
Johan Effink uit Enter
29-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goed gesprek gehad was een genoegen om hier een auto te gaan bekijken en te kopen. Koopgesprek liep erg goed. De aanvullende informatie per mail was duidelijk. Bij aflevering was alles keurig verzorgd."
Beoordeling: 10
Ik werd vakkundig en zeer klant-vriendelijke geholpen
Alide Oosthoek uit Rijssen
28-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik werd vakkundig en zeer klant-vriendelijke geholpen"
Beoordeling: 9
Een prettig bedrijf, vriendelijke mensen en een goed produkt.
Robert Jan uit Scheveningen
25-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Een aantal jaren geleden heb ik elders een KIA gekocht. Daarna is de auto in onderhoud bij Beltman gegaan, dit i.v.m. de recreatie woning in Enter. De contacten met deze dealer c.q. garage zijn uitstekend en zeer vriendelijk."
Beoordeling: 9
Beltman prettig en solide.
Chris uit Horst
22-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Was een genoegen om hier een auto te gaan bekijken en te kopen. Koopgesprek liep erg goed. De aanvullende informatie per mail was duidelijk. Bij aflevering was alles keurig verzorgd."
Beoordeling: 9
Top
Marc uit Lochem
21-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het personeel bij Beltman heeft altijd tijd voor je en is accuraat en punctueel. Niets op aan te merken."
Beoordeling: 10