Een betrouwbare klantvriendelijke garage.
Gerrie uit Zwolle
11-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb alleen maar lof voor de manier waarop ik als klant wordt behandeld. Het maakt niet uit waarvoor ik daar kom. Op alle gebieden een goede servicegerichte houding. En de koffie is er ook nog eens lekker ;-) ."
Beoordeling: 10
Hartstikke goed
Hanneke uit Rijssen
10-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"altijd correct en goed en snel geholpen"
Beoordeling: 8
Andermaal erg goed geholpen
Richard uit Minnen
09-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het defect aan mijn auto werd op een voortreffelijke wijze gerepareerd. Gedurende de tijd dat mijn auto in de garage stond kon ik beschikken over een vervangende auto. Alles was perfect geregeld."
Beoordeling: 9
Service
Daniëlle uit Rijssen
06-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"Medewerkers zijn klantvriendelijk. Goede service!"
Beoordeling: 10
Het is perfekt
Aj.breukink uit almelo
05-12-2019 | Aanbeveling: Ja
"ik ben nu bijna een jaar bij jullie. had ik veel eerder moeten doen top"
Beoordeling: 10
10
Peter uit goor
30-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"klasse bedrijf !"
Beoordeling: 10
We hebben een prettige ervaring gehad, inclusief bloemen[onverwacht]
Henk Rhee uit Zuna
29-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Alle tijd voor een proefrit en een prettig gesprek en tekst en uitleg."
Beoordeling: 8
Nette en vlotte service
Johan Effink uit Enter
29-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goed gesprek gehad was een genoegen om hier een auto te gaan bekijken en te kopen. Koopgesprek liep erg goed. De aanvullende informatie per mail was duidelijk. Bij aflevering was alles keurig verzorgd."
Beoordeling: 10
Ik werd vakkundig en zeer klant-vriendelijke geholpen
Alide Oosthoek uit Rijssen
28-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik werd vakkundig en zeer klant-vriendelijke geholpen"
Beoordeling: 9
Een prettig bedrijf, vriendelijke mensen en een goed produkt.
Robert Jan uit Scheveningen
25-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Een aantal jaren geleden heb ik elders een KIA gekocht. Daarna is de auto in onderhoud bij Beltman gegaan, dit i.v.m. de recreatie woning in Enter. De contacten met deze dealer c.q. garage zijn uitstekend en zeer vriendelijk."
Beoordeling: 9
Beltman prettig en solide.
Chris uit Horst
22-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Was een genoegen om hier een auto te gaan bekijken en te kopen. Koopgesprek liep erg goed. De aanvullende informatie per mail was duidelijk. Bij aflevering was alles keurig verzorgd."
Beoordeling: 9
Top
Marc uit Lochem
21-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het personeel bij Beltman heeft altijd tijd voor je en is accuraat en punctueel. Niets op aan te merken."
Beoordeling: 10
Gewoon een TOPPER
Piet uit Brand
20-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Al 10 tallen jaren zeer tevreden klant"
Beoordeling: 10
Uitstekend
Bert uit Nijverdal
18-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Deskundig, correct en snel."
Beoordeling: 10
Top communicatie en servicegerichtheid.
André uit Groesbeek
18-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Omdat wij in een privat lease Nissan Leaf van Beltman rijden en niet om de hoek wonen, Groesbeek bij Nijmegen!, luistert het nogal nauw, als er "iets" moet gebeuren. Hoewel er bijna nooit "iets" is, ervaren wij in die spaarzame momenten een zeer prettige, en deskundige communicatie, gekoppeld aan een betrouwbare deskundigheid."
Beoordeling: 10
Super Bedrijf
Bertus H uit Markelo
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Zeer klantvriendelijk en snelle service. Staan altijd klaar voor hun klanten. Niets is dit bedrijf te veel om hun klanten goed te helpen. Goede en deskundige verkoop medewerkers. Top bedrijf !!"
Beoordeling: 10
Goed en Vriendelijk
Gerard Biemans uit Nijverdal
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Als er problemen zijn gaan ze dat in overleg goed oplossen"
Beoordeling: 9
Gewoon goed, vlot en vriendelijk.
Jan Willem uit Holten
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Plezierig en betrouwbaar."
Beoordeling: 10
Gewoon goed !
Jenneken Nijkamp uit Rijssen
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goede service , vriendelijk en betrouwbaar."
Beoordeling: 10
Geweldig autobedrijf
Kristel uit Goor
08-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vakkundig, vriendelijk autobedrijf waar ik al jaren mijn auto’s koop/inruil en in onderhoud heb"
Beoordeling: 10
Correct en deskundig
Jan uit Holten
07-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik had veel vragen waar alle tijd voor genomen werd en naar tevredenheid beantwoord werd. Ook de uitleg over de bediening van de automaat was duidelijk."
Beoordeling: 10
Een geweldig bedrijf👍
Theo uit Heeten
01-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goed bedrijf Goed uitleg door Mike Wolfkamp bij mijn eerste nieuwe automaat geweldig."
Beoordeling: 10
Goede en prettige service voor onderhoudsbeurt Daihatsu
Bert uit Enschede
31-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Prima service voor onze dealervreemde Daihatsu. Daarom ook ondergebracht bij garage Beltman voor periodiek onderhoud en APK."
Beoordeling: 10
Fijn en zeer netjes geholpen door Marcel Hazewinkel
H Aaltink uit Nijverdal
29-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"goede uitleg gekregen,en een zeer leerzaam proefritje gehad i.v.b met eerste automaat."
Beoordeling: 10
Geweldig
Henk uit asch
28-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"vriendelijk en goed geholpen"
Beoordeling: 9