Staat altijd voor mij klaar
ϿLore van Roij uit RIJSSEN
26-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"De service en vriendelijkheid staan bij jullie hoog in het vaandel."
Beoordeling: 10
Vriendelijk personeel duidelijk advies
A.M. uit ALMELO
26-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede afspraken te maken om te komen. Wachten tot gereed maken mogelijk. Duidelijk uitleg rekening en werkzaamheden"
Beoordeling: 10
Goede service
J.G. uit NIJVERDAL
26-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Duidelijke afspraken, die worden nagekomen."
Beoordeling: 10
Prima service
A.G. uit RIJSSEN
26-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"autobedrijf Beltman staat garant voor goede service, betrouwbaarheid en vriendelijkheid."
Beoordeling: 10
Goed
T.G. uit NIJVERDAL
24-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Auto wordt goed onderhouden en zijn er erg content mee."
Beoordeling: 9
Zeer klantgericht en persoonlijk
Henk uit Holten
23-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"IK ervaar de contacten met Beltman als zeer prettig, zowel bij de eerdere garage afspraken als nu weer bij de inruil van onze Kia. Er is aandacht voor je als mens en dat voelt prettig."
Beoordeling: 10
Prima
H. uit WIERDEN
23-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Het werk wordt altijd prima uitgevoerd"
Beoordeling: 10
Zeer tevreden.
G.J. uit RIJSSEN
22-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Al 23 jaar klant!!!"
Beoordeling: 10
Uitstekende en prettige serviceverlening
B.A.A. uit ENSCHEDE
21-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"APK keuring en onderhoudszaken die moesten gebeuren uitstekend voor elkaar."
Beoordeling: 10
De voor bereiding en het af handelen was goed.
J.A. uit WIERDEN
20-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"De afspraak: De melding dat de auto APK gekeurd moest worden. Het lijstje in vullen van de werkplaats. De daag van de afspraak wanneer de auto gebracht kon worden. De melding als er veel kosten aan verbonden waren, dan even melden op de dag dat de auto gekeurd wordt. Alleen waren ze vergeten het onderhoud boekje weer terug te legen in de auto."
Beoordeling: 7
Gewoon goed!
J.D. uit HOLTEN
19-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prima service, er wordt netjes vervangend vervoer geregeld en telefonisch overleg inzake de te verrichten reparatiewerkzaamheden"
Beoordeling: 9
Prima service
H.G. uit ALMELO
19-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Keurig geholpen, een prima leenauto,"
Beoordeling: 10
Uitstekende service
A. uit DORDRECHT
15-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb er 360 km rijden (Dordrecht-Rijssen) visa-versa voor over om mijn auto aan garage Beltman toe te vertrouwen. Deskundig advies, uitstekende service en communicatie."
Beoordeling: 10
Klantvriendelijk, snelle service en kwaliteit
C.M.G. uit RIJSSEN
15-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ontspannen sfeer, duidelijke communicatie, snelle service, goede kwaliteit, lekkere koffie."
Beoordeling: 10
Geweldige auto
G.J. uit VRIEZENVEEN
15-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Is een heel fijne auto om in te rijden lekker pittig en rijdt heerlijk dus vol op tevreden"
Beoordeling: 10
Altijd correct en goed geholpen
C.E. uit RIJSSEN
15-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Als ik bij de garage aan klop zijn ze altijd bereid om te helpen en of een afspraak te maken .daarnaast is er tijdens het wachten een lekkere kop koffie en een krant .Of ik krijg een andere auto mee. Top."
Beoordeling: 8
Prima advies, prettig geholpen.
ϿJos en Chantal uit HOLTEN
14-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij hebben onze Nissan Qashqai na 4 jaar ingeruild voor een kleinere Nissan Micra en dat bevalt ons prima."
Beoordeling: 10
Geweldige service
J. uit TERWOLDE
14-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij moeten elke keer zeker een half uur rijden om bij Beltman te komen maar dat hebben wij er zeker voor over. Fijne service altijd op tijd klaar en geen verrassingen. Ik beveel deze garage aan bij iedereen!"
Beoordeling: 10
Deskundig en keurige afhandeling aankoop auto
Joke uit NIJVERDAL
12-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij zijn op een positief deskundige en professionele manier benaderd bij de aankoop van onze auto. Verkoper Marcel was te allen tijde bereikbaar voor onze vragen en/of opmerkingen."
Beoordeling: 10
Je laat met een gerust hart je auto achter
J.M. uit RIJSSEN
12-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prettige sfeer. Staan voor je open. zijn alert op updates o.a. voor je navigatiesysteem"
Beoordeling: 9
Goede ervaring mee
Ͽ uit RIJSSEN
12-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"goede ervaring met beltman, service etc. allemaal geweldig"
Beoordeling: 8
Super! Erg vriendelijke medewerkers
N. uit Hengelo
06-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij kwamen op een zaterdagmiddag kort voor sluitingstijd naar een occassion kijken. Er is toen nog voor ons geregeld dat wij een proefrit konden maken, ondanks dat sluitingstijd naderde. De medewerker ging voor ons net een stapje verder en dat gaf ons voldoende vertrouwen om de auto aan te schaffen."
Beoordeling: 9
Prima adequate service
G.D.A. uit RIJSSEN
05-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Twee keer de auto ingeleverd, twee keer een kernactiviteiten. Twee keer prima service en goede communicatie. Wel bijzonder dat accu en distributieriem na twee jaar, 27000 km vervangen moeten worden. Hier kan de dealer niets aan doen maar ik vind het Erg snel. Viel overigens onder garantie."
Beoordeling: 10
Geweldig
A.H.J. uit ASCH
05-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"helemaal tevreden .Vriendelijk."
Beoordeling: 10
Mijn petje af wat een service
J.A. uit RIJSSEN
05-10-2020 | Aanbeveling: Ja
"Staat altijd klaar, word snel geholpen. Weten overal een oplossing voor. Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Van ons een dikke 10."
Beoordeling: 10