EEN NISSAN

koop je bij autobedrijf Beltman

NISSAN DEALER

Al sinds 1974 zijn wij met veel succes dealer van het merk Nissan voor Rijssen, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor en vinden klanten vanuit heel Twente en Overijssel inmiddels de weg naar ons bedrijf. 
Meer informatie over ons bedrijf >

Vacature Magazijnbeheerder

Wie zijn wij? Automobielbedrijf Beltman is de Nissan en Kia dealer voor Rijssen en omstreken. Reeds meer dan 45 jaar is een tevreden klant onze belangrijkste doelstelling. Wegens pensionering van onze huidige collega, zijn wij opzoek naar een nieuwe magazijnbeheerder.

Klantbeoordelingen

Deskundig en correct geholpen
Wim via klantenvertellen.nl
Lees verder
"Ik ben vriendelijk ontvangen. De verkoper nam alle tijd. Hij gaf deskundige uitleg en drong niets op. Dat was ook zo de tweede keer. Daarna een snelle levering en een prettige overdracht van de auto met goede en geduldige uitleg"
Al vele jaren zeer tevreden
Albert via klantenvertellen.nl
Lees verder
Hier word je nog als klant behandeld. Nooit is iets teveel voor hun. Eventuele kleine mankementen worden direct verholpen.
Zeer prettig contact en je wordt geholpen als 'noaber'.
Lineke via klantenvertellen.nl
Lees verder
We zochten een auto met speciale wensen. Door in gesprek te gaan met de verkoper zijn we tot een goed besluit gekomen. Je kon merken dat hij verstand van zaken had en leuk in de omgang was. Door hem zijn we met een mooie Nissan X Trial de deur uit gegaan.