Nissan Techno Deals bij Beltman Rijssen

14 aantrekkelijke aanbiedingen; voordeel tot 2.100 euro
Innovatieve techniek tegen scherpe prijzen dankzij de Nissan Techno Deals 

  • Talloze aanbiedingen op nieuwe Nissans, tot 2.100 euro voordeel
  • Interessante deals op alle modellen
  • Ook Nissan-rijders profiteren met service-aanbieding

Amsterdam, 18 mei 2016 – Met de Techno Deals biedt Nissan volop voordeel op alle modellen. Ook voor elektrische auto’s en bedrijfswagens heeft Nissan aantrekkelijke acties. Daarmee is Nissan rijden nog voordeliger en leuker.

 

Van JUKE tot Micra en van QASHQAI tot PULSAR: Nissan heeft mooie Techno Deals klaar staan. Het voordeel begin bij minimaal 1.000 euro en loopt op tot meer dan het dubbele. Daarmee zijn de Nissans – met hun geweldige betrouwbaarheid, hun innovatieve technologie en complete uitrusting – zeer aantrekkelijk.

 

Voordeel op crossovers
Verkeersbordherkenning, persoonlijke styling, handige apps: de Nissan QASHQAI, JUKE en X-TRAIL staan voor technologie en stijl. De speciale Techno Deals bieden voordeel van 1.000 tot 2.100 euro op de populaire crossovers.

PULSAR, NOTE en MICRA

Flexibele ruimte, de Around View Monitor en Nissans handige i-Key: allemaal voorbeelden van slimme luxe en extra veiligheid te vinden op de personenauto’s van Nissan. Dankzij de Nissan Techno Deals zijn de Nissan PULSAR en de Nissan NOTE beide 2.000 euro voordeliger. Het voordeel op de MICRA bedraagt 1.500 euro.

Elektrisch met gratis E-Vier Pakket
Elektrisch rijden is zeer voordelig en de Techno Deals doen er een flinke schep voordeel bovenop. Nissan biedt bij de LEAF en e-NV200/ (ook Evalia) een gratis E-Vier Pakket. Dat bestaat uit 4 jaar gratis snelladen, 4 jaar gratis onderhoud, 4 jaar lang een vakantieauto via Hertz en een eigen oplaadpunt voor thuis of op het werk.

Bedrijfswagenvoordeel
Dan door naar de bedrijfswagens. Goed ondernemen begint met verstandig investeren, zeker als het gaat om mobiliteit. Nissan biedt de zekerheid van 5 jaar garantie op alle bedrijfswagens. Daarnaast profiteren ondernemers van een zeer scherp financial lease-aanbod van maar 3,9 procent op de NV200 en NV400. Ook een echte winnaar is de compleet nieuwe NAVARA, nu al bekroond met de Pick-Up Award 2016.

Service met meer
Wie al een Nissan rijdt, profiteert van aantrekkelijke serviceacties. Nissan biedt tijdelijk een gratis e-check van de auto, een aircocheck voor maar 9,95 euro plus een gratis Nissan Dopper.

Alle informatie en voorwaarden met betrekking tot de Techno Deals en andere aanbiedingen zijn te vinden op de website www.nissan.nl.