Nissan Techno Deals bij Beltman Rijssen

14 aantrekkelijke aanbiedingen; voordeel tot 2.100 euro
Innovatieve techniek tegen scherpe prijzen dankzij de Nissan Techno Deals 

  • Talloze aanbiedingen op nieuwe Nissans, tot 2.100 euro voordeel
  • Interessante deals op alle modellen
  • Ook Nissan-rijders profiteren met service-aanbieding

Amsterdam, 18 mei 2016 – Met de Techno Deals biedt Nissan volop voordeel op alle modellen. Ook voor elektrische auto’s en bedrijfswagens heeft Nissan aantrekkelijke acties. Daarmee is Nissan rijden nog voordeliger en leuker.

 

Van JUKE tot Micra en van QASHQAI tot PULSAR: Nissan heeft mooie Techno Deals klaar staan. Het voordeel begin bij minimaal 1.000 euro en loopt op tot meer dan het dubbele. Daarmee zijn de Nissans – met hun geweldige betrouwbaarheid, hun innovatieve technologie en complete uitrusting – zeer aantrekkelijk.

 

Voordeel op crossovers
Verkeersbordherkenning, persoonlijke styling, handige apps: de Nissan QASHQAI, JUKE en X-TRAIL staan voor technologie en stijl. De speciale Techno Deals bieden voordeel van 1.000 tot 2.100 euro op de populaire crossovers.

PULSAR, NOTE en MICRA

Flexibele ruimte, de Around View Monitor en Nissans handige i-Key: allemaal voorbeelden van slimme luxe en extra veiligheid te vinden op de personenauto’s van Nissan. Dankzij de Nissan Techno Deals zijn de Nissan PULSAR en de Nissan NOTE beide 2.000 euro voordeliger. Het voordeel op de MICRA bedraagt 1.500 euro.

Elektrisch met gratis E-Vier Pakket
Elektrisch rijden is zeer voordelig en de Techno Deals doen er een flinke schep voordeel bovenop. Nissan biedt bij de LEAF en e-NV200/ (ook Evalia) een gratis E-Vier Pakket. Dat bestaat uit 4 jaar gratis snelladen, 4 jaar gratis onderhoud, 4 jaar lang een vakantieauto via Hertz en een eigen oplaadpunt voor thuis of op het werk.

Bedrijfswagenvoordeel
Dan door naar de bedrijfswagens. Goed ondernemen begint met verstandig investeren, zeker als het gaat om mobiliteit. Nissan biedt de zekerheid van 5 jaar garantie op alle bedrijfswagens. Daarnaast profiteren ondernemers van een zeer scherp financial lease-aanbod van maar 3,9 procent op de NV200 en NV400. Ook een echte winnaar is de compleet nieuwe NAVARA, nu al bekroond met de Pick-Up Award 2016.

Service met meer
Wie al een Nissan rijdt, profiteert van aantrekkelijke serviceacties. Nissan biedt tijdelijk een gratis e-check van de auto, een aircocheck voor maar 9,95 euro plus een gratis Nissan Dopper.

Alle informatie en voorwaarden met betrekking tot de Techno Deals en andere aanbiedingen zijn te vinden op de website www.nissan.nl.

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.