Nissan Ontdekkingsdagen 14 t/m 23 september tot € 6.500 voorraadvoordeel

Je ziet het meteen aan zijn doordringende blik, zijn vernieuwde design en zijn karaktervolle uitstraling: de nieuwe Nissan QASHQAI heeft een hoog IQ. Dat wordt bevestigd achter het stuur: zijn vele sensoren geven je continu intelligente feedback over je directe omgeving. Innovatieve technologie die je een voorsprong geeft in het verkeer. De nieuwe Nissan QASHQAI. Beter dan ooit. Maak kennis tijdens de Qashqai Ontdekkingsdagen van 14 t/m 23 september. 

 Nieuwe Nissan Qashqai

Dankzij tal van nieuwe technologieën zoals de intelligente parkeerhulp en het intelligente noodremsysteem beleeft u met de nieuwe Nissan Qashqai een ongekende rijervaring. Ontdek de beste Qashqai ooit. In onze showroom staan ook de gloednieuwe Nissan Micra en speciale uitvoeringen van Juke en Pulsar voor u klaar. Daarnaast krijgt u een preview van de nieuwe X-trail. Ontdek nú de nieuwe Nissan range, profiteer van ongekend voordeel.

 Win het aankoopbedrag terug!

Profiteer tijdens de Nissan Ontdekkingsdagen van 14 t/m 23 september niet alleen van ongekend veel voordeel, maar maak daarnaast kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van uw nieuwe Nissan. Bovendien maakt u ook kans op 1 van de 200 BOSE® WAVE® SOUNDTOUCH® IV systemen. De aanschaf van uw nieuwe Nissan was nog nooit zo voordelig!

 Welkom!

Wij heten u van harte welkom om de nieuwe Nissan Qashqai te komen bewonderen.