Nissan Ontdekkingsdagen 14 t/m 23 september tot € 6.500 voorraadvoordeel

Je ziet het meteen aan zijn doordringende blik, zijn vernieuwde design en zijn karaktervolle uitstraling: de nieuwe Nissan QASHQAI heeft een hoog IQ. Dat wordt bevestigd achter het stuur: zijn vele sensoren geven je continu intelligente feedback over je directe omgeving. Innovatieve technologie die je een voorsprong geeft in het verkeer. De nieuwe Nissan QASHQAI. Beter dan ooit. Maak kennis tijdens de Qashqai Ontdekkingsdagen van 14 t/m 23 september. 

 Nieuwe Nissan Qashqai

Dankzij tal van nieuwe technologieën zoals de intelligente parkeerhulp en het intelligente noodremsysteem beleeft u met de nieuwe Nissan Qashqai een ongekende rijervaring. Ontdek de beste Qashqai ooit. In onze showroom staan ook de gloednieuwe Nissan Micra en speciale uitvoeringen van Juke en Pulsar voor u klaar. Daarnaast krijgt u een preview van de nieuwe X-trail. Ontdek nú de nieuwe Nissan range, profiteer van ongekend voordeel.

 Win het aankoopbedrag terug!

Profiteer tijdens de Nissan Ontdekkingsdagen van 14 t/m 23 september niet alleen van ongekend veel voordeel, maar maak daarnaast kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van uw nieuwe Nissan. Bovendien maakt u ook kans op 1 van de 200 BOSE® WAVE® SOUNDTOUCH® IV systemen. De aanschaf van uw nieuwe Nissan was nog nooit zo voordelig!

 Welkom!

Wij heten u van harte welkom om de nieuwe Nissan Qashqai te komen bewonderen.

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.