Nissan Micra, Qashqai en X-Trail nu leverbaar als N-Tec

De N-Tec uitvoering is voor de Micra, Qashqai en X-Trail een nieuw uitrustingsniveau. Alle N-Tec-modellen kenmerken zich onder meer door een reeks zwarte designaccenten.

Nissan Micra N-Tec

De Micra N-Tec heeft de standaarduitrusting van de Acenta en wordt daarnaast aangekleed met 17-inch zwart lichtmetaal, glanzend zwarte details, privacy glass en mistlampen, Nissan Connect met navigatie, Android Auto en Apple Carplay. Daarnaast is de Micra N-Tec ook uitgerust met parkeersensoren en een noodstopsysteem.

Nissan Qashqai N-Tec

De Nissan Qashqai N-Tec wordt standaard geleverd met zwarte lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch. De koplampen zijn donker getint voor een extra krachtige uitstraling. De V-vorm aan de voorkant is zwart, net als de spiegelkappen en de dakdragers. Het interieur kenmerkt zich door stoelen die voor een deel bekleed zijn met alcantara. De standaarduitrusting omvat onder meer het ProPilot- en het Intelligent Park Assist-systeem. Ook het uitgebreide Nissan Connect Infotainmentsysteem, dat onder meer met Apple CarPlay en met Android Auto kan omgaan, is op de N-Tec uitvoeringen aanwezig.

De N-Tec Qashqai is leverbaar met een 140 pk sDIG-T met handbak, of de DIG-T met 160pk. Die laatste variant is ook leverbaar met Nissans nieuwste generatie automaat met zeven verzetten. Dieslen kan ook, met de dCi 115.

Nissan X-Trail N-Tec

De Nissan X-Trail N-Tec staat op banden met 18-inch zwart lichtmetalen velgen. Ook de X-Trail N-Tec heeft een krachtige uitstraling door dezelfde designkenmerken als de Qashqai N-Tec. Ook hier is ProPilot standaard. De enige leverbare benzinemotor in de X-Trail is altijd gekoppeld aan een fijne DCT-automaat met zeven versnellingen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.