Nissan Micra, Qashqai en X-Trail nu leverbaar als N-Tec

De N-Tec uitvoering is voor de Micra, Qashqai en X-Trail een nieuw uitrustingsniveau. Alle N-Tec-modellen kenmerken zich onder meer door een reeks zwarte designaccenten.

Nissan Micra N-Tec

De Micra N-Tec heeft de standaarduitrusting van de Acenta en wordt daarnaast aangekleed met 17-inch zwart lichtmetaal, glanzend zwarte details, privacy glass en mistlampen, Nissan Connect met navigatie, Android Auto en Apple Carplay. Daarnaast is de Micra N-Tec ook uitgerust met parkeersensoren en een noodstopsysteem.

Nissan Qashqai N-Tec

De Nissan Qashqai N-Tec wordt standaard geleverd met zwarte lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch. De koplampen zijn donker getint voor een extra krachtige uitstraling. De V-vorm aan de voorkant is zwart, net als de spiegelkappen en de dakdragers. Het interieur kenmerkt zich door stoelen die voor een deel bekleed zijn met alcantara. De standaarduitrusting omvat onder meer het ProPilot- en het Intelligent Park Assist-systeem. Ook het uitgebreide Nissan Connect Infotainmentsysteem, dat onder meer met Apple CarPlay en met Android Auto kan omgaan, is op de N-Tec uitvoeringen aanwezig.

De N-Tec Qashqai is leverbaar met een 140 pk sDIG-T met handbak, of de DIG-T met 160pk. Die laatste variant is ook leverbaar met Nissans nieuwste generatie automaat met zeven verzetten. Dieslen kan ook, met de dCi 115.

Nissan X-Trail N-Tec

De Nissan X-Trail N-Tec staat op banden met 18-inch zwart lichtmetalen velgen. Ook de X-Trail N-Tec heeft een krachtige uitstraling door dezelfde designkenmerken als de Qashqai N-Tec. Ook hier is ProPilot standaard. De enige leverbare benzinemotor in de X-Trail is altijd gekoppeld aan een fijne DCT-automaat met zeven versnellingen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!