Vacature Magazijnbeheerder

Wie zijn wij?De Nissan-autobedrijven Beltman in Rijssen, Lesscher in Hengelo en Aben en van de Schelde in Emmeloord en Zwolle slaan de handen ineen onder de naam STEZA. ‘Steza betekent

Lees verder »

_

Nieuwe Nissan-modellen

Wij hebben alle Nissan modellen in huis. Van de compacte stadsauto zoals de Nissan MICRA tot en met de stoere Cross-over modellen zoals de Nissan JUKE, QASHQAI en X-TRAIL. Of wat dacht u van de elektrische E-NV200 (Evalia), LEAF of Nissan ARIYA?

Ook zijn wij gespecialiseerd in Nissan Bedrijfswagens en kunnen wij de Nissan  NV250, NV300 en NV400 (meestal uit voorraad) leveren. Indien gewenst verzorgen wij ook graag de verzekering en financiering voor uw nieuwe Nissan. Voor de scherpste prijs voor uw nieuwe Nissan bekijkt u ons online aanbod.

_

Nissan-occasions

Ook voor een betrouwbare Nissan occasion bent u bij Nissan Beltman aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim aanbod van diverse gebruikte Nissan modellen op voorraad. Wat dacht u van een ruime Nissan NOTE? Of een mooie Nissan PULSAR of Nissan QASHQAI? Al onze Nissan occasions zijn goed onderhouden, vaak afkomstig van de 1e eigenaar of nieuw door ons verkocht en kunnen worden geleverd inclusief afleveringsbeurt, nieuwe APK keuring en uitgebreide garantie.

_

Nieuws en acties

_

Nissan personenauto's

_

Nissan Bedrijfswagens

_

Onderhoud van uw Nissan

Wie weet er alles van uw Nissan? Beltman natuurlijk, uw Nissan Dealer in Rijssen. Daarom is Beltman Rijssen het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw Nissan. Doordat de servicemedewerkers uw Nissan vanbinnen en van buiten kennen voeren zij de werkzaamheden snel en vakkundig uit. Wat u natuurlijk merkt in de prijzen.

Beltman Rijssen werkt niet alleen met heldere facturen, maar ook met vaste scherpe prijzen voor onderhoud. Zo weet u altijd precies wat het onderhoud aan uw Nissan u gaat kosten. Bovendien werkt Beltman Rijssen met originele Nissan onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Onderhoud door Autobedrijf Beltman Rijssen, dan weet u precies waar u aan toe bent. Een geruststellende gedachte.

PLAN UW AFSPRAAK ONLINE

_

Nissan klantbelofte

Gratis e-check

Wij beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten.
Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealer inzichtelijk. Dat is prettig zaken doen!

Gratis vervangend vervoer

Wij beloven dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als u van tevoren boekt, zorgen we voor een gratis vervangende auto of alternatief vervoer. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie.

Levenslange Nissan Assistance

Wij beloven dat u altijd mobiel blijft. In het geval van een defect of ongeval, kunt u altijd op ons rekenen. Bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

Beste prijs-kwaliteit verhouding​

Wij beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding.
In onze offertes zullen wij, als dat nodig blijkt te zijn, de prijzen afstemmen op die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt. Zo heeft u altijd vooraf de kosten duidelijk!

_

Uw Nissan-dealer in Rijssen

Al sinds 1974 zijn wij met veel succes dealer van het merk Nissan voor Rijssen, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor en vinden klanten vanuit heel Twente en Overijssel inmiddels de weg naar ons bedrijf. U kunt bij ons het complete Nissan modellenprogramma vinden. Voor de aanschaf van uw nieuwe Nissan personenauto, Nissan terreinwagen, Nissan bedrijfswagen of Nissan occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Graag vertellen wij u alles over de verschillende Nissan modellen en geven u een passend advies.

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u