Nissan presenteert de nieuwe Nissan Juke

Bijna tien jaar nadat hij met zijn onderscheidende design en nadruk op rijplezier het segment van de compacte crossover opschudde, staat de volgende generatie Nissan JUKE klaar om het segment opnieuw uit te vinden. Met meer rijplezier dan ooit biedt de volledig nieuwe Nissan JUKE een nieuw en hoog niveau van prestaties en technologie, gehuld in de carrosserie van een opvallende en ruime Coupé Crossover.

Nissan LEAF 2019 line-up uitgebreid met 40 kWh Acenta-versie

Nissan brengt elektrisch rijden binnen bereik van een groter publiek. Vanaf € 36.990,- is de nieuwe Nissan LEAF al leverbaar. Het betreft de uitvoering Acenta met een 40 kWh lithium-ion batterij, die is toegevoegd aan de line-up voor 2019. Nissan maakt hiermee elektrisch rijden nog aantrekkelijker voor zowel leaserijders als particulieren.

MAKE THE MOVE-ACTIEWEKEN

Twijfel niet langer en Make the Move naar een nieuwe Nissan! Tijdens de Make the Move-actieweken profiteert u bij ons van hoge kortingen en scherpe Nissan All-Inclusive deals. Kiest u tijdens de actieweken van 11 tot en met 24 maart voor een nieuwe Nissan dan ontvangt u een gratis