Previous
Next

Kia Stonic

De styling van de Kia Stonic is fris en gedurfd. Zijn geïntegreerde Bi-functionele projectiekoplampen met scherpe LED-dagrijverlichting geven de Stonic een dynamische en sportieve aanblik. En niet te missen is de driedimensionaal gevormde grille en zijn scherpe verticale lijnen rond de mistlichten voor. Ook van achteren gezien maakt de Kia Stonic een sterke indruk. De scherp hellende achterruit en de brede wielkasten geven hem een gespierde uitstraling. Geraffineerde 3D-graphics in de LEDachterlichtunits getuigen van karakter en een fijn oog voor detail. De vloeiende lijn van de achterklep en de zilverkleurige skidplate aan de onderzijde maken het beeld compleet: dit is een design dat bekijks trekt. het drukke verkeer van tegenwoordig mag je niets missen. Daarom biedt de Kia Stonic alle informatie die je nodig hebt én helpt hij afleiding te vermijden. Met Apple CarPlay & Android Auto kun je handsfree met spraakbesturing bellen. En intussen biedt een multimediasysteem met zwevend touchscreen je alle info- en entertainment die je wilt.

Terugbelverzoek

Wilt u graag telefonisch ingelicht worden over de Kia Stonic? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

private
lease

U bent geïnteresseerd in het private leasen van een auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Langskomen in de showroom mag uiteraard ook!

Proefrit plannen

Vul het onderstaande formulier in om een proefrit te plannen.

Offerte aanvragen

Geen auto naar uw wens op voorraad? Kom bij ons langs om een offerte aan te vragen, of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.