Previous
Next

Kia Rio

De Kia Rio is de grote verrassing in zijn klasse. Een compacte auto die alles biedt wat je wilt – en nog veel meer. Met zijn slanke en dynamische design trekt hij de aandacht, overal en altijd. het interieur van de nieuwe Kia Rio is van topklasse. Comfort is de standaard: van de gebruikersvriendelijke smart key met start-/stopknop tot de soft-touch materialen en de ergonomische stoelen. En: alles volgens de jongste inzichten in interieurdesign en bestuurdersvriendelijkheid. Zijn comfortabele uitrusting en verfijnde technologie maken van elke rit een feestje. En dankzij z’n geavanceerde veiligheidsuitrusting geniet je met een gerust hart.
Het ruime interieur en neerklapbare achterbank geeft veel mogelijkheden. Dankzij de slimme connectiviteit ben je onderweg net zo verbonden als thuis. De Rio is dynamisch, maar ook verrassend spaarzaam. En met Kia’s unieke zeven jaar garantie weet je helemaal dat je goed zit. De Kia Rio laat niets te wensen over.

Terugbelverzoek

Wilt u graag telefonisch ingelicht worden over de Kia Rio? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug!

private
lease

U bent geïnteresseerd in het private leasen van een auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Laat uw gegevens achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Langskomen in de showroom mag uiteraard ook!

Proefrit plannen

Vul het onderstaande formulier in om een proefrit te plannen.

Offerte aanvragen

Geen auto naar uw wens op voorraad? Kom bij ons langs om een offerte aan te vragen, of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.