KIA SERVICE DEALER RIJSSEN

Al sinds 2004 zijn wij met veel succes service dealer van het snelgroeiende merk Kia. Vanuit heel Twente en Overijssel vinden de klanten hun weg naar ons bedrijf. U kunt bij ons het complete Kia modellenprogramma vinden. Voor de aanschaf van uw nieuwe Kia personenauto, Kia terreinwagen of Kia occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Graag geven wij u een passend advies. Meer informatie over ons bedrijf >

Nieuwe Kia of Kia occasion kopen

Wij leveren alle Kia modellen: van de compacte stadsauto’s zoals de Kia Picanto en Rio tot en met de stoere Cross-over modellen van Kia zoals de Kia Stonic, XCeed, Sportage en Sorento. In het middensegment is Kia goed vertegenwoordigd met de verschillende Ceed-modellen. Ook op hybride en electrisch gebied heeft Kia interessante auto’s, namelijk de E-Soul en de Niro/E-Niro. Indien gewenst verzorgen wij ook graag verzekering en financiering voor uw nieuwe Kia. 

Kia onderhoud

Als Kia Service Dealer is Kia Beltman het betrouwbare adres voor onderhoud en reparatie aan uw Kia. Ons vakkundige personeel kent iedere Kia van binnen en buiten. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Kia kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor: Kia APK keuring welke gratis is voor u als Kia rijder i.c.m. onderhoud. Ook krijgt u van ons gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie bij een onderhoudsbeurt aan uw Kia.
Bel voor een afspraak 0548-514414 of maak eenvoudig een werkplaatsafspraak online.

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.