KIA SERVICE DEALER RIJSSEN

Al sinds 2004 zijn wij met veel succes service dealer van het snelgroeiende merk Kia. Vanuit heel Twente en Overijssel vinden de klanten hun weg naar ons bedrijf. U kunt bij ons het complete Kia modellenprogramma vinden. Voor de aanschaf van uw nieuwe Kia personenauto, Kia terreinwagen of Kia occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Graag geven wij u een passend advies. Meer informatie over ons bedrijf >

Nieuwe Kia of Kia occasion kopen

Wij leveren alle Kia modellen: van de compacte stadsauto’s zoals de Kia Picanto en Rio tot en met de stoere Cross-over modellen van Kia zoals de Kia Stonic, XCeed, Sportage en Sorento. In het middensegment is Kia goed vertegenwoordigd met de verschillende Ceed-modellen. Ook op hybride en electrisch gebied heeft Kia interessante auto’s, namelijk de E-Soul en de Niro/E-Niro. Indien gewenst verzorgen wij ook graag verzekering en financiering voor uw nieuwe Kia. 

Kia onderhoud

Als Kia Service Dealer is Kia Beltman het betrouwbare adres voor onderhoud en reparatie aan uw Kia. Ons vakkundige personeel kent iedere Kia van binnen en buiten. Voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw Kia kunt u bij ons terecht bijvoorbeeld voor: Kia APK keuring welke gratis is voor u als Kia rijder i.c.m. onderhoud. Ook krijgt u van ons gratis Kia Internationale Wegenhulpgarantie bij een onderhoudsbeurt aan uw Kia.
Bel voor een afspraak 0548-514414 of maak eenvoudig een werkplaatsafspraak online.