De nieuwe Nissan Juke

Krachtig design

De Nissan JUKE is de nieuwe benchmark in het B-crossover-segment, met grotere afmetingen, een krachtig design, in het oog springende 19-inch lichtmetalen velgen en spannende coupélijnen. Gebleven zijn de kenmerkende ronde koplampen die voortaan standaard zijn uitgerust met full LED-verlichting. Samen met de nieuwe Y-vormige designsignatuur geven ze de voorzijde van de Nissan JUKE een heel herkenbare uitstraling. 
De Nissan JUKE wordt leverbaar met de keuze uit elf carrosseriekleuren waaronder de nieuwe metallic lakkleur Fuji Sunset Red.

Meer ruimte

De nieuwe Nissan JUKE biedt meer ruimte voor zowel inzittenden als hun bagage. De knie- en hoofdruimte zijn toegenomen ten opzichte van zijn voorganger. De bagageruimte is 422 liter groot, een toename van 20 procent. Het nieuwe stijlvolle en comfortabele interieur biedt een verbeterde zitpositie, meer ruimte achterin, een prettige bediening en meer opbergmogelijkheden. Nieuwe, zacht aanvoelende materialen op het dashboard, de deurpanelen en in de voetenruimte geven een behaaglijk gevoel van luxe, wat wordt versterkt door de standaard sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteun. Deze zijn optioneel te bekleden met leder dan wel Alcantara®

Connectiviteit en audio

Het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem heeft Apple CarPlay® waarmee inzittenden de apps op hun smartphone kunnen spiegelen aan het 8-inch display. Bestuurders hebben ook toegang tot TomTom Maps & Live Traffic. Ze kunnen bovendien de wifi activeren zodat andere inzittenden online kunnen gaan met hun tablet of laptop. 

Met de NissanConnect Services app heb je controle over verschillende aspecten zoals bandenspaning en de vergrendeling en oliepeil.

Met het Bose® Personal® Plus audiosysteem kunnen inzittenden volop genieten van de muziek die uit acht speakers komt, inclusief twee sets Bose UltraNearfield-speakers die zich in de voorste hoofdsteunen bevinden. 

Motor

De Nissan JUKE wordt aangedreven door een efficiënte DIG-T 117 pk turbobenzinemotor die betere prestaties en meer verfijning biedt, en bovendien zuiniger is geworden. De motor is gekoppeld aan een handmatig te bedienen 6-bak of sportieve 7-traps automaat met dubbele koppeling (DCT) en schakelflippers. De bestuurder kan kiezen uit drie rijstanden: Eco, Standard en Sport.

Technologie

De nieuwe Nissan JUKE is uitgerust met Nissans vernieuwende infotainment- en geavanceerde rijassistentiesystemen. Met Nissan Intelligent Mobility is de nieuwe JUKE de meest verbonden Nissan ooit.

Voor de eerste keer is de Nissan JUKE leverbaar met Nissans geavanceerde ProPILOT-technologie, die de bestuurder assisteert bij het sturen, versnellen en remmen. Speciaal ontworpen voor ‘single-lane’ snelweggebruik, versnelt, vertraagt en stuurt ProPILOT voor de bestuurder om op die manier de juiste afstand, snelheid en plaats in het midden van het rijvak te behouden.

Compact

De nieuwe Nissan JUKE voelt direct prettig aan. De lengte, hoogte en breedte bedragen respectievelijk 4,210 millimeter, 1.595 millimeter en 1.800 millimeter. Hierdoor biedt de nieuwe Nissan JUKE meer interieurruimte terwijl hij toch compact gebleven is en zelfs 23 kilogram lichter is. Door het gebruik van extra sterk staal is het platform van de Nissan JUKE stugger dan voorheen en biedt hij meer stabiliteit, juist in bochten. 

Veiligheid

Als aanvulling op ProPILOT biedt de nieuwe Nissan JUKE tal van veiligheidstechnologieën, waaronder Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersherkenning, Traffic Sign Recognition, Intelligent Lane Intervention, Rear Cross Traffic Alert en – uniek in het segment – Blind Spot Intervention. 
Dit laatste systeem is een Nissan-primeur. Het waarschuwt de bestuurder voor een auto die zich in de blinde hoek bevindt en stuurt – indien nodig – de JUKE terug naar zijn oorspronkelijke positie op de rijbaan. 

Exclusieve lanceringseditie

Om de lancering van de gloednieuwe Nissan JUKE te vieren, komt er eerst een speciale uitvoering: de Nissan JUKE Première Edition. De uitrusting bestaat onder andere uit NissanConnect, parkeersensoren voor en achter, een Two-Tone lak en 19-inch lichtmetalen velgen, een maat die uniek is in het B-SUV-segment. Er zijn vijf kleurencombinaties mogelijk, allemaal met een zwart dak. Daarnaast beschikt deze uitvoering ook over het Cold Pack, dat bestaat uit verwarmbare voorstoelen en een verwarmbare voorruit. 

De Nissan JUKE Première Edition is verkrijgbaar voor € 27.990,- in combinatie met een handgeschakelde transmissie of € 29.990,- met een automatische DCT-transmissie.

  • NissanConnect
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Two-Tone lak
  • 19-Inch lichtmetalen velgen
  • Voorruitverwarming
  • Stoelverwarming

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Nissan Juke? Wij houden u graag op de hoogte! Vul onderstaand formulier in en wij houden u op de hoogte. Deze gegevens van u worden alleen gebruikt om informatie te verstrekken over de nieuwe Nissan Juke en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.