Elektrische auto's en bedijfswagens

Autobedrijf Beltman in Rijssen heeft al sinds 2011 ervaring met de verkoop en het onderhoud van elektrische auto’s. Bent u nog niet bekend met elektrisch rijden? Kom gerust eens bij ons langs en ervaar zelf hoe prettig elektrisch rijden kan zijn!

  • Voordeliger in onderhoud en energieverbruik
  • Beter voor het milieu
  • Thuis voor de deur uw auto opladen
  • Zeer comfortabele en soepele rijbeleving

Elektrische auto's en bijtelling

Zakelijke rijders profiteren van een lager bijtellingstarief t.o.v. brandstofauto’s T/m december 2019 betaalt de zakelijke rijder slechts 4% bijtelling, vanaf januari 2020 wordt dit verhoogd naar 8% bijtelling. Dit lage bijtellingstarief geldt voor bedragen tot € 50.000. 

Welke elektrische auto’s kunnen wij nog leveren in 2019?

 

De Nissan LEAF is nog leverbaar in 2019. Zakelijke rijders profiteren dan nog van 4% bijtelling. De elektrische bestelbus van Nissan, de E-NV200, is ook uit voorraad leverbaar! De Kia e-Niro is helaas niet meer leverbaar in 2019. 

Nissan en Kia

Autobedrijf Beltman is dealer van de merken Nissan en Kia. Beide merken zijn vergevorderd als het aankomt op elektrisch rijden. Nissan heeft de elektrische LEAF, E-NV200 (bestelbusje) en de E-NV200 EVALIA (personenbusje). Kia heeft een ruime elektrische cross-over in de vorm van de e-Niro. De Kia e-Niro is ook leverbaar als hybride en als Plug-in hybride. Daarnaast heeft Kia de e-Soul, een echt design-icoon. 

Begin 2020 komt Kia nog met hybride-varianten van de X-Ceed en de Ceed Sportswagon. 

Terugbelverzoek

Bent u geïnteresseerd in elektrisch rijden en wilt u graag meer weten over dit onderwerp? Wij adviseren u graag! Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug wanneer u het uitkomt.