_

BELTMAN VERDER ALS STEZA

OP WEG MET NISSAN: STEZA

Met onze autobedrijven Aben en van de Schelde in Emmeloord en Zwolle, Beltman in Rijssen en Lesscher in Hengelo gaan we samen verder onder de naam STEZA. Steza betekent pad of weg. We bundelen onze krachten en gaan samen op weg naar de toekomst.

Steza logo

INSPELEN OP ONTWIKKELINGEN

De wereld verandert in hoog tempo. Ook in de autobranche zien we de veranderingen. Er gebeurt steeds meer online en de ontwikkelingen in elektrisch rijden en intelligente rijhulpsystemen nemen een vlucht. Bovendien zien we een verschuiving: steeds meer klanten willen wel betalen voor het gebruik van een auto, maar niet voor het bezit ervan. Lease- en andere gebruiksvormen zijn hier een oplossing voor. Om goed op alle ontwikkelingen te kunnen inspelen, hebben we besloten samen verder te gaan. Samen kunnen we de kwaliteit en service blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Tegelijkertijd kunnen we professioneler werken en hebben we door de samenwerking een groter aanbod in auto’s, accessoires, verzekeringen en leaseproducten. Dit biedt veel voordelen voor onze klanten.

Jeroen van de Schelde, Martijn Beltman en Arne Aben

VEEL NISSAN-KENNIS

Vanaf nu behoren we tot de grootste Nissan-dealers van Nederland. Klanten van Urk tot Overdinkel en van Haaksbergen tot Steenwijk kunnen bij ons terecht. Met STEZA slaan we een nieuwe weg in. We worden groter, maar blijven tegelijkertijd de familiebedrijven die we al waren. Onze medewerkers gaan mee naar STEZA, dus de vertrouwde gezichten én de enorme hoeveelheid Nissan-kennis blijven. We kunnen bovendien gebruikmaken van de kennis op ál onze vier vestigingen.

Nissan Ariya 2021

STEZA-HUISSTIJL

STEZA krijgt drie directeuren: Arne Aben en Jeroen van de Schelde uit Emmeloord en Martijn Beltman uit Rijssen. Rob Lentelink van Autobedrijf Lesscher heeft zijn bedrijf, bij gebrek aan een opvolger, verkocht aan Arne, Jeroen en Martijn. Rob zal nog een tijdje aanblijven voor een goede overdracht. Alle medewerkers van Autobedrijf Lesscher gaan mee naar STEZA in Hengelo. Arne, Jeroen en Martijn kennen elkaar uit de Nissan-wereld. Hun ouders waren ook al Nissan-dealers. De komende tijd zullen de vier vestigingen van de nieuwe STEZA-huisstijl worden voorzien.

_

Meer

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u