Onderhoud en service bij Autobedrijf Beltman betekent:

 • Gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
 • 1 Jaar gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt
 • APK slechts € 19,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt
 • Eenvoudig online een afspraak maken
 • Ruime openingstijden
 • Auto klaar? Wij sturen u een SMS
 • Gratis e-check

Winterbanden en opslag

Waarom winterbanden?
Winterbanden hebben veel meer grip onder winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar ook bij lagere temperaturen en op droge wegen. Dus is het voor eigen en andermans veiligheid een goede zaak om deze zachtere bandensoort te monteren onder winterse omstandigheden.

Een simpele remproef bij 50 km/uur laat zien wat het effect van winterbanden is: Op een droge weg is de remweg voor een gemiddelde auto zo’n 12 meter; op een natte weg 14 tot 15 meter. Op een besneeuwde weg is de remweg voor een auto met winterbanden 30 meter; dezelfde auto op zomerbanden heeft 60 (!) meter nodig.


Opslag Zomer- & Winterbanden

Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Bij Beltman Rijssen slaan wij de banden graag voor onze klanten op. Heeft u ze nodig, dan hebben we ze direct bij de hand! Tijdens de opslag zijn uw banden uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand. De kosten zijn slechts € 39,95 voor het hele jaar.

Afspraak maken? Plan eenvoudig online!

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

 • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
 • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
 • Op de balies staan schermen van plexiglas.
 • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.