Onderhoud en service bij Autobedrijf Beltman betekent:

  • Gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
  • 1 Jaar gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt
  • APK slechts € 19,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt
  • Eenvoudig online een afspraak maken
  • Ruime openingstijden
  • Auto klaar? Wij sturen u een SMS
  • Gratis e-check

Winterbanden en opslag

Waarom winterbanden?
Winterbanden hebben veel meer grip onder winterse omstandigheden. Niet alleen op sneeuw en ijs, maar ook bij lagere temperaturen en op droge wegen. Dus is het voor eigen en andermans veiligheid een goede zaak om deze zachtere bandensoort te monteren onder winterse omstandigheden.

Een simpele remproef bij 50 km/uur laat zien wat het effect van winterbanden is: Op een droge weg is de remweg voor een gemiddelde auto zo’n 12 meter; op een natte weg 14 tot 15 meter. Op een besneeuwde weg is de remweg voor een auto met winterbanden 30 meter; dezelfde auto op zomerbanden heeft 60 (!) meter nodig.


Opslag Zomer- & Winterbanden

Heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Bij Beltman Rijssen slaan wij de banden graag voor onze klanten op. Heeft u ze nodig, dan hebben we ze direct bij de hand! Tijdens de opslag zijn uw banden uiteraard verzekerd tegen diefstal en brand. De kosten zijn slechts € 39,95 voor het hele jaar.

Afspraak maken? Plan eenvoudig online!

Corona-update 15 December 2020

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt een vervangende auto meekrijgen of gebruik maken van onze haal en breng service. Overleg dit met 1 van onze medewerkers tijdens het maken van de afspraak.

Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Auto bezichtigen? Bel ons! 0548 – 514414

Online of bij u op locatie!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bel ons! Onze verkoopadviseurs staan u, ook op afstand, graag te woord!

Proefrit aan huis

Wij bieden proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Acties

De Decemberacties gaan ondanks alles gewoon door. Interesse? Kom niet zomaar langs, maar bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Klik hier voor de acties.