Kia OnderhoudWie weet er alles van uw Kia? De Kia-dealer natuurlijk. Daarom is Beltman Rijssen het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw Kia. Doordat de servicemedewerkers uw Kia vanbinnen en vanbuiten kennen voeren zij de werkzaamheden snel en vakkundig uit. Wat u natuurlijk merkt in de prijzen.

Beltman Rijsssen werkt niet alleen met heldere facturen, maar ook met vaste scherpe prijzen voor onderhoud. Zo weet u altijd precies wat het onderhoud aan uw Kia u gaat kosten. Bovendien werkt Beltman Rijssen met originele Kia onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Onderhoud door de Beltman Rijssen, dan weet u precies waar u aan toe bent. Een geruststellende gedachte.

Klik hier voor een online afspraak
of bel 0548-514414

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

  • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
  • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
  • Op de balies staan schermen van plexiglas.
  • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.