APK keuring in Rijssen

Woont u in de omgeving van Rijssen (Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor, Almelo) en is uw auto toe aan een APK keuring? De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa verplichte keuring ten behoeve van de verkeersveiligheid en voor bescherming van het milieu. De APK is strikt noodzakelijk, maar blijft slechts een momentopname. Een APK-keuring geeft geen garantie dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud van uw auto of motor blijft dus heel belangrijk.

De APK-keuring is wel heel belangrijk voor de veiligheid. Tijdens een APK-keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd. De punten die gecheckt worden zijn allemaal belangrijk voor de veiligheid en/of het milieu. 

Bij autobedrijf Beltman bent u aan het juiste adres om een APK in Rijssen voor uw auto uit te laten voren. Wij zijn gevestigd aan de Jutestraat in Rijssen. Wij voeren (bijna) dagelijks APK’s uit voor klanten uit Rijssen / Twente en omstreken. 

Onderhoud en service bij Beltman in Rijssen betekent:

 • Gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
 • 1 Jaar gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt
 • APK slechts € 19,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt
 • Eenvoudig online een afspraak maken
 • Ruime openingstijden
 • Auto klaar? Wij sturen u een SMS
 • Gratis e-check

Wat kost een APK bij autobedrijf Beltman in Rijssen?

Een APK bij Beltman in Rijssen kost slechts € 19,95 i.c.m. een grote onderhoudsbeurt. Is uw auto nog niet toe aan een grote onderhoudsbeurt, maar wel aan een APK-keuring? Dan keuren wij uw auto voor het gereduceerde tarief van € 29,95. De viergas- en roetmeting worden apart berekend, evenals de administratiekosten van € 9,95.

APK keuring voor iedere auto

Of u nu een APK-keuring wenst voor uw Nissan, Kia, Volkswagen, Toyota, Opel, Ford, Renault of werk merk dan ook: onze specialisten keuren iedere auto, ongeacht het merk en/of model! Maak eenvoudig online een afspraak voor een APK-keuring in Rijssen.

Gratis mobiliteitsgarantie

Pechhulp in heel Europa, inclusief uw eigen woonplaats!

Gratis mobiliteitsgarantie (pechhulp)

Kiest u voor een APK-keuring in combinatie met een grote onderhoudsbeurt? Dan krijgt u 1 jaar gratis mobiliteitsgarantie (ook wel bekend als pechhulp) cadeau! Geldig in heel Europa, zelfs in uw eigen woonplaats!

Plan uw APK in Rijssen eenvoudig online

Corona-update

Showroom geopend

Onze showroom is geopend. Wij werken veel op afspraak, waardoor we de drukte goed kunnen spreiden. Wanneer u geen afspraak heeft gemaakt, bent u ook welkom bij ons. Als het te druk wordt zult u helaas op een ander moment terug moeten komen. Ons advies blijft dan ook om van te voeren even contact met ons op te nemen wanneer u langs wilt komen.

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. Wilt u bij ons wachten tot de auto weer klaar is? Dat kan! Wij hebben verspreid door de showroom meerdere tafeltjes waar u rustig kunt wachten zonder dat u in de buurt van andere mensen komt.

Voorzorgsmaatregelen

Wij vinden het heel belangrijk dat u risicoloos bij ons terecht kunt voor de aanschaf of onderhoud van uw auto. Daarom hebben diverse aanpassingen gedaan waarmee wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

 • Wachtende klanten kunnen verspreid door de showroom wachten aan de verschillende tafeltjes.
 • De verkoopkantoren zijn groot genoeg om met 3 personen anderhalve meter van elkaar af te kunnen zitten.
 • Op de balies staan schermen van plexiglas.
 • Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Proefrit aan huis

Blijft u liever thuis, maar wil u wel graag een nieuwe auto kopen? Tijdelijk bieden wij proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie?

Of zoekt u iets anders? Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u terug.