APK keuring in Rijssen

Woont u in de omgeving van Rijssen (Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor, Almelo) en is uw auto toe aan een APK keuring? De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een in Europa verplichte keuring ten behoeve van de verkeersveiligheid en voor bescherming van het milieu. De APK is strikt noodzakelijk, maar blijft slechts een momentopname. Een APK-keuring geeft geen garantie dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud van uw auto of motor blijft dus heel belangrijk.

De APK-keuring is wel heel belangrijk voor de veiligheid. Tijdens een APK-keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd. De punten die gecheckt worden zijn allemaal belangrijk voor de veiligheid en/of het milieu. 

Bij autobedrijf Beltman bent u aan het juiste adres om een APK in Rijssen voor uw auto uit te laten voren. Wij zijn gevestigd aan de Jutestraat in Rijssen. Wij voeren (bijna) dagelijks APK’s uit voor klanten uit Rijssen / Twente en omstreken. 

Onderhoud en service bij Beltman in Rijssen betekent:

  • Gratis vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
  • 1 Jaar gratis pechhulp na een onderhoudsbeurt
  • APK slechts € 19,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt
  • Eenvoudig online een afspraak maken
  • Ruime openingstijden
  • Auto klaar? Wij sturen u een SMS
  • Gratis e-check

Wat kost een APK bij autobedrijf Beltman in Rijssen?

Een APK bij Beltman in Rijssen kost slechts € 19,95 i.c.m. een grote onderhoudsbeurt. Is uw auto nog niet toe aan een grote onderhoudsbeurt, maar wel aan een APK-keuring? Dan keuren wij uw auto voor het gereduceerde tarief van € 29,95. De viergas- en roetmeting worden apart berekend, evenals de administratiekosten van € 9,95.

APK keuring voor iedere auto

Of u nu een APK-keuring wenst voor uw Nissan, Kia, Volkswagen, Toyota, Opel, Ford, Renault of werk merk dan ook: onze specialisten keuren iedere auto, ongeacht het merk en/of model! Maak eenvoudig online een afspraak voor een APK-keuring in Rijssen.

Gratis mobiliteitsgarantie

Pechhulp in heel Europa, inclusief uw eigen woonplaats!

Gratis mobiliteitsgarantie (pechhulp)

Kiest u voor een APK-keuring in combinatie met een grote onderhoudsbeurt? Dan krijgt u 1 jaar gratis mobiliteitsgarantie (ook wel bekend als pechhulp) cadeau! Geldig in heel Europa, zelfs in uw eigen woonplaats!

Plan uw APK in Rijssen eenvoudig online