_

APK-keuring in Rijssen

Wat kost een APK bij autobedrijf Beltman in Rijssen?

Een APK bij Autobedrijf Beltman in Rijssen kost i.c.m. een onderhoudsbeurt slechts € 10,00! (Incl. EOBD uitlezen, uitlaatgastest en afmeldkosten). Is uw auto nog niet toe aan een onderhoudsbeurt, maar wel aan een APK-keuring? Dan keuren wij uw auto voor het gereduceerde tarief van € 29,95 + € 10,00 voor EOBD uitlezen, uitlaatgastest en afmeldkosten.

APK keuring voor iedere auto

Of u nu een APK-keuring wenst voor uw Nissan, Kia, Volkswagen, Toyota, Opel, Ford, Renault of welk merk dan ook: onze specialisten keuren iedere auto, ongeacht het merk en/of model! Maak eenvoudig online een afspraak voor een APK-keuring in bij Autobedrijf Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen.

De APK is een in Europa verplichte keuring ten behoeve van de verkeersveiligheid en voor de bescherming van het milieu. De APK is strikt noodzakelijk, maar blijft slechts een momentopname. Een APK-keuring geeft geen garantie dat het voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud van uw auto of motor blijft dus heel belangrijk.

Woont u in de omgeving van Rijssen (Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, Goor, Almelo) en is uw auto toe aan een APK keuring?

Bij Autobedrijf Beltman bent u aan het juiste adres om een APK in Rijssen voor uw auto uit te laten voeren. Wij zijn gevestigd aan de Jutestraat 3 in Rijssen. Wij voeren dagelijks APK’s uit voor klanten uit Rijssen / Twente en omstreken. 

_

Plan uw afspraak zelf

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u