_

Nissan Micra, Qashqai en X-Trail nu leverbaar als N-Tec

Nissan Micra N-Tec

De Micra N-Tec heeft de standaarduitrusting van de Acenta en wordt daarnaast aangekleed met 17-inch zwart lichtmetaal, glanzend zwarte details, privacy glass en mistlampen, Nissan Connect met navigatie, Android Auto en Apple Carplay. Daarnaast is de Micra N-Tec ook uitgerust met parkeersensoren en een noodstopsysteem.

Nissan Qashqai N-Tec

De Nissan Qashqai N-Tec wordt standaard geleverd met zwarte lichtmetalen velgen van maar liefst 19 inch. De koplampen zijn donker getint voor een extra krachtige uitstraling. De V-vorm aan de voorkant is zwart, net als de spiegelkappen en de dakdragers. Het interieur kenmerkt zich door stoelen die voor een deel bekleed zijn met alcantara. De standaarduitrusting omvat onder meer het ProPilot- en het Intelligent Park Assist-systeem. Ook het uitgebreide Nissan Connect Infotainmentsysteem, dat onder meer met Apple CarPlay en met Android Auto kan omgaan, is op de N-Tec uitvoeringen aanwezig.

De N-Tec Qashqai is leverbaar met een 140 pk sDIG-T met handbak, of de DIG-T met 160pk. Die laatste variant is ook leverbaar met Nissans nieuwste generatie automaat met zeven verzetten. Dieslen kan ook, met de dCi 115.

Nissan X-Trail N-Tec

De Nissan X-Trail N-Tec staat op banden met 18-inch zwart lichtmetalen velgen. Ook de X-Trail N-Tec heeft een krachtige uitstraling door dezelfde designkenmerken als de Qashqai N-Tec. Ook hier is ProPilot standaard. De enige leverbare benzinemotor in de X-Trail is altijd gekoppeld aan een fijne DCT-automaat met zeven versnellingen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

_

Meer

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u