_

Vacature Magazijnbeheerder

Wie zijn wij?
De Nissan-autobedrijven Beltman in Rijssen, Lesscher in Hengelo en Aben en van de Schelde in Emmeloord en Zwolle slaan de handen ineen onder de naam STEZA. ‘Steza betekent pad of weg. We slaan samen deze weg in om onze klanten meer service te kunnen bieden en nóg professioneler te kunnen werken. Door onze bedrijven samen te voegen tot 1 dealerbedrijf met 4 vestigingen, ontstaat er een dealerbedrijf dat tot 1 van de grootste Nissan dealers in Nederland behoort

Ter versterking van ons team in Rijssen zijn wij opzoek naar een nieuwe magazijnbeheerder.

Wat zoeken wij?
We zoeken op korte termijn een fulltime, enthousiaste en initiatiefrijke magazijnbeheerder met ervaring, liefst in de autobranche, die het een uitdaging vindt om zelfstandig ons onderdelenmagazijn te runnen.

Je hebt een sterke klantvriendelijke instelling, bent collegiaal en zorgt voor orde en netheid in het magazijn. De collega die wij zoeken is een teamspeler, enthousiast, stressbestendig, en flexibel.

Wat bieden wij?
Wij bieden afwisselend en technisch uitdagend werk in een modern dealerbedrijf. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met bijbehorend salaris.

Interesse?
Bel Martijn Beltman: 0548-514414, stuur een e-mail naar martijn.beltman@steza.nl of kom langs.

_

Meer

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u