Heel goed en betrouwbaar alles volgens afspraak
Albert uit HOLTEN
29-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zeer goed en alles volgens afspraak prima b drijf"
Beoordeling: 10
Een bedrijf waar de klant altijd op nummer 1 staat.
M. Sourbag uit Nijverdal
29-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Beltman is een bedrijf die de klant op nummer 1 zet. Altijd goed advies en na de koop ben je als klant nog steeds nummer 1. Vriendelijk, behulpzaam en eerlijk."
Beoordeling: 9
Prima
J.F.A. uit NIJVERDAL
29-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Klantvriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen"
Beoordeling: 10
Prima
R.L. uit NIJVERDAL
29-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Na eerder onderhoud te hebben gehad was het vertrouwen verminderd. Er werd beloofd dat het bedrijf eraan zou werken. Deze beurt prima. Ook alle administratie prima! Kortom... stuk vertrouwen terug gewonnen!"
Beoordeling: 9
Goed en snel geholpen
Denny uit NIJVERDAL
29-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed en snel geholpen. Goede service en klantvriendelijk"
Beoordeling: 10
Goede service met prettige sfeer
H.G.M. uit ALMELO
26-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"We worden altijd prettig geholpen in een gemoedelijke sfeer.Wij zijn na een x aantal jaren nog steeds een tevreden klant."
Beoordeling: 10
Goed en betrouwbaar
M.V. uit RIJSSEN
25-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Makkelijk afspraken maken, goede uitvoering, vriendelijke omgang, duidelijke factuur en heldere service."
Beoordeling: 9
Top bedrijf.
A. uit RIJSSEN
25-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Top bedrijf .komen afspraken netjes na en vooraf informatie over de kosten.. kan d eze zaak zeker bij iedereen aanbevelen."
Beoordeling: 10
Prima service en een goed aanbod voor aankoop
I. uit DRONTEN
18-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wederom zijn we fantastisch geadviseerd en tot aankoop van de Quasqaii over gegaan."
Beoordeling: 10
Klantvriendelijke behandeling
Eliza Willem de Neef uit AMERSFOORT
18-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"We hebben een zeer goede behandeling gekregen, mee denkend voor onze situatie met goede adviezen."
Beoordeling: 9
Goed contact
A. uit RIJSSEN
18-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"auto naar tevredenheid gerepareerd"
Beoordeling: 9
Super goed.
Dick uit VEENOORD
15-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Mijn ervaring met Beltman is heel goed, ik wordt telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan, en heb goed contact met de verkoper ( Marcel). Altijd goed ontvangen en koffie genoeg. Goede service. Ik zal Beltman zeker aanbevelen."
Beoordeling: 10
Goed
P. uit TUBBERGEN
15-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb geen goede of slechtere ervaringen met Beltman, ik ben tevreden. Wel vind ik het gamma van Nissan modellen zeer beperkt en zoals ik vernomen heb in de media word dit nog verder genivelleerd."
Beoordeling: 8
Prettig bedrijf
Jerko uit VRIEZENVEEN
15-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Op een zaterdagochtend bij Beltman binnengelopen en daar stond de auto die ik hebben wilde voor de prijs die mij aanstond. Eind van de dag getekend, halve week later de auto opgehaald. Alles is soepel verlopen, zeker een aanrader"
Beoordeling: 10
Zoals altijd prettig contact en zeer goede service.
E.J. uit RIJSSEN
15-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Vriendelijk contact. Vervangend vervoer stond klaar. 20000 km beurt vlot en correct afgehandeld. Vooraf een prijsindicatie door gekregen. Is prettig. Op afgesproken tijd stond de auto weer klaar."
Beoordeling: 10
Correcte behandeling
A.J. uit NIJVERDAL
12-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"De auto werd op tijd gerepareerd en gemeld dat hij klaar was"
Beoordeling: 10
Een aanrader voor iedereen die een auto wil kopen
Berendjan uit Holten
11-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"zeer goed geholpen Prima bedrijf,alles werd duidelijk uitgelegd. Ze nemen de tijd voor de klant. Prettige verkoopresultaten."
Beoordeling: 10
Een top Automobielbedrijf!
Dennis Willemsen uit Oldenzaal
05-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij hebben een nieuwe bus gekocht bij Beltman. wij hebben het als heel prettig ervaren! Een warm welkom, Een goede service, Vriendelijk personeel en heel meedenkend! automobielbedrijf Beltman is zeker een aanrader!"
Beoordeling: 10
Uitstekend
EDIN HUSAKOVIC uit VELDHOVEN
03-06-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij hebben een prettig gevoel overgehouden bij dit bedrijf. Volgende auto zeker weer bij Beltman."
Beoordeling: 10
Super garage.!!!
H. uit OLDENZAAL
25-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Staan altijd klaar. Hier is de klant nog altijd koning!!!!"
Beoordeling: 10
Alles in goed overleg
L.T. uit ENTER
25-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prima service en extra werkzaam je Eden in overleg met vooraf prijsopgave ."
Beoordeling: 10
Goed en netjes afghandeld.
H.J. uit HOLTEN
18-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij zijn er keurig en netjes behandeld. (ook in de garage) Vandaar hier ook maar direct een tweede bij gekocht, klasse. Aanrader , zeker."
Beoordeling: 10
Goed van vertrouwen
Wim Beltman uit Rijssen
11-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed geholpen , Alles netjes uitgelegd, Zeker een aanrader."
Beoordeling: 10
Uitstekende service
J. uit RIJSSEN
11-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Autobedrijf Beltman is klantgericht en levert uitstekende kwaliteit"
Beoordeling: 10
Prima
F.H. uit DIEPENHEIM
11-05-2020 | Aanbeveling: Ja
"Niets op aan te merken!"
Beoordeling: 9