Prima
J.F.M. uit RIJSSEN
24-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed en vriendelijk te woord gestaan en service is uitstekend"
Beoordeling: 9
Super service
Lammert uit Rijssen
23-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Al jaren vaste klant bij Beltman , een andere auto daar gekocht en ook deze is weer naar volle tevredenheid aan ons geleverd."
Beoordeling: 10
Mijn APK keuring en kleine beurt is goed uitgevoerd.
G.J. uit NIJVERDAL
21-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"mijn afspraak is goed nagekomen en ik ben best tevreden."
Beoordeling: 9
Al jarenlang zeer prettige ervaringen met automobielbedrijf Beltman.
F. uit RIJSSEN
20-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede ervaringen bij zowel aankoop van een auto, maar ook bij de nazorg, zoals onderhoudsbeurten, bandenwissel. Gewoon met vragen kun je ook altijd terecht en wordt je keurig behandeld. Deze goede ervaringen gelden bedrijfsbreed, van directie, verkoper tot het overige personeel, zoals monteurs, receptioniste/telefoniste enz."
Beoordeling: 10
Geweldig en vakkundig geholpen
D.J. uit RIJSSEN
19-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zeer goed en vakkundig geholpen met mijn aankoop"
Beoordeling: 10
Erg prettige gesprekken gevoerd met Marcel
O.J. uit RIJSSEN
17-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Bij het kopen / leasen van de auto erg goed geholpen"
Beoordeling: 10
Heel goed
J. uit LOCHEM
17-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"zeer goed behandeld"
Beoordeling: 10
Zie hieronder
H.J. uit RIJSSEN
17-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede en vriendelijke benadering complete informatie betreft onderhoud auto vooraf en correcte behandeling."
Beoordeling: 10
Competent, vriendelijk, komt afspraken na
A.W. uit NIJVERDAL
16-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"zeer tevreden"
Beoordeling: 10
Ongekende deskundigheid en service!
J.Makkinga uit RIJSSEN
14-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Helaas dit jaar onze auto 2x moeten laten repareren, 1x ivm aanvreten slang door een steenmarter en 1x distributie ketting kapot.Geen fijne dingen natuurlijk maar de goede , professionele hulp verzachtte het leed. Beide keren snel en vakkundig de problemen opgelost door jullie team. Goede service,goede uitleg over wat er mankeerde en wat de kosten zouden zijn. Vervangend vervoer. top geregeld! Alleen maar lof voor jullie aller inzet!"
Beoordeling: 10
Mijn ervaring bij automobielbedrijf Beltman is gewoon top
G.J. uit NOTTER
14-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede service, je wordt zo geholpen. We hebben hier al vele kia's gekocht. Gewoon een top bedrijf."
Beoordeling: 10
Prettige medewerkers en perfecte service
H. uit ALMELO
14-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Recentelijk telefonisch een afspraak gemaakt voor een klein issue aangaande mijn Kia Rio. Twee dagen later teruggebeld en is het item direct en professioneel hersteld."
Beoordeling: 10
Snelle, duidelijke service zonder gedoe
A. uit ALMELO
14-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Mijn Nissan X-Trail (2016) had een grote beurt en APK nodig; op advies van de werkplaats hebben we deze afspraak gecombineerd. Op de dag van de service krijg je altijd vervangend vervoer mee en dat is zeer prettig. In de loop van de middag werd ik gebeld dat er een versleten onderdeel vervangen moest worden en of dat akkoord was. 2 dagen daarna kon ik voor de vervanging van deze onderdelen alweer terecht bij Beltman. Kortom: snelle, duidelijke service, zonder gedoe."
Beoordeling: 8
Zeer tevreden na aanschaf nieuwe Nissan Juke
Jan uit RIJSSEN
10-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Wij zijn zeer tevreden over afleveren nieuwe Nissan Juke , al vele jaren klant bij deze garage altijd prettig contact en afspraak is ook afspraak."
Beoordeling: 10
Goed
G.J. uit RIJSSEN
09-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goede service"
Beoordeling: 8
Compliment voor de duidelijke communicatie tussen dealer en klant.
S.P.M. uit RIJSSEN
08-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Prima"
Beoordeling: 7
Goed.
J.G.M.Hoefsmit - Vollenbroek. uit HENGELO OV
05-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed."
Beoordeling: 10
Goed contact, afspraken en prima service.
H.A. uit NIJVERDAL
03-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Zeer prettig."
Beoordeling: 10
Service is eerste klas.......!!
A. Nijland uit Rijssen
03-09-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ben zeer tevreden over de firma Beltman en uiteraard over de Nissan."
Beoordeling: 10
Alles volgens afspraak nagekomen
H. uit RIJSSEN
31-08-2020 | Aanbeveling: Ja
"zie boven"
Beoordeling: 10
Goede communicatie en service
E. uit RIJSSEN
29-08-2020 | Aanbeveling: Ja
"Onze auto is hier in onderhoud, Wordt netjes behandeld."
Beoordeling: 10
Goede service
Niels uit Ooij
27-08-2020 | Aanbeveling: Ja
"Goed ontvangst en contact. Deskundig en afspraken goed nagekomen. En een geweldige auto!"
Beoordeling: 10
Afspraak goed nagekomen.
S. uit Wapenveld
27-08-2020 | Aanbeveling: Ja
"Plezierig contact."
Beoordeling: 9
Goede service
N.N. uit NIJVERDAL
27-08-2020 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb de aankoop van mijn nieuwe auto als goed ervaren. Er was goede service en goed contact. Ik zou Beltman zeker aanbevelen."
Beoordeling: 10