Beltman prettig en solide.
Chris uit Horst
22-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Was een genoegen om hier een auto te gaan bekijken en te kopen. Koopgesprek liep erg goed. De aanvullende informatie per mail was duidelijk. Bij aflevering was alles keurig verzorgd."
Beoordeling: 9
Top
Marc uit Lochem
21-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Het personeel bij Beltman heeft altijd tijd voor je en is accuraat en punctueel. Niets op aan te merken."
Beoordeling: 10
Gewoon een TOPPER
Piet uit Brand
20-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Al 10 tallen jaren zeer tevreden klant"
Beoordeling: 10
Uitstekend
Bert uit Nijverdal
18-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Deskundig, correct en snel."
Beoordeling: 10
Top communicatie en servicegerichtheid.
André uit Groesbeek
18-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Omdat wij in een privat lease Nissan Leaf van Beltman rijden en niet om de hoek wonen, Groesbeek bij Nijmegen!, luistert het nogal nauw, als er "iets" moet gebeuren. Hoewel er bijna nooit "iets" is, ervaren wij in die spaarzame momenten een zeer prettige, en deskundige communicatie, gekoppeld aan een betrouwbare deskundigheid."
Beoordeling: 10
Super Bedrijf
Bertus H uit Markelo
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Zeer klantvriendelijk en snelle service. Staan altijd klaar voor hun klanten. Niets is dit bedrijf te veel om hun klanten goed te helpen. Goede en deskundige verkoop medewerkers. Top bedrijf !!"
Beoordeling: 10
Goed en Vriendelijk
Gerard Biemans uit Nijverdal
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Als er problemen zijn gaan ze dat in overleg goed oplossen"
Beoordeling: 9
Gewoon goed, vlot en vriendelijk.
Jan Willem uit Holten
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Plezierig en betrouwbaar."
Beoordeling: 10
Gewoon goed !
Jenneken Nijkamp uit Rijssen
14-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goede service , vriendelijk en betrouwbaar."
Beoordeling: 10
Geweldig autobedrijf
Kristel uit Goor
08-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vakkundig, vriendelijk autobedrijf waar ik al jaren mijn auto’s koop/inruil en in onderhoud heb"
Beoordeling: 10
Correct en deskundig
Jan uit Holten
07-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik had veel vragen waar alle tijd voor genomen werd en naar tevredenheid beantwoord werd. Ook de uitleg over de bediening van de automaat was duidelijk."
Beoordeling: 10
Een geweldig bedrijf👍
Theo uit Heeten
01-11-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goed bedrijf Goed uitleg door Mike Wolfkamp bij mijn eerste nieuwe automaat geweldig."
Beoordeling: 10
Goede en prettige service voor onderhoudsbeurt Daihatsu
Bert uit Enschede
31-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Prima service voor onze dealervreemde Daihatsu. Daarom ook ondergebracht bij garage Beltman voor periodiek onderhoud en APK."
Beoordeling: 10
Fijn en zeer netjes geholpen door Marcel Hazewinkel
H Aaltink uit Nijverdal
29-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"goede uitleg gekregen,en een zeer leerzaam proefritje gehad i.v.b met eerste automaat."
Beoordeling: 10
Geweldig
Henk uit asch
28-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"vriendelijk en goed geholpen"
Beoordeling: 9
Mijn ervaring bij deze aankoop is tot nu toe goed prima.
Ed uit Nijverdal
28-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Heb op een heel prettige manier bij de heer Marcel Hazewinkel mijn auto gekocht. Dit is mijn ervaring tot dit moment kan tot nu toe nog geen oordeel hebben over verdere ervaring betreffende service etc. Maar heb er wel vertrouwen in."
Beoordeling: 8
Correcte behandeling met hoog servicegehalte
EJ uit DH
25-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"- Vervangende auto had gelijkwaardig moeten zijn, niet een Nissan micro voor een Kia Sportage, na bandenwissel en service auto wassen bij aflevering, verder tevreden!"
Beoordeling: 8
Zeer klantvriendelijk
M.Teela uit Rijssen
25-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goede service"
Beoordeling: 10
Goede service
Ineke uit Rijssen
25-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Goede service"
Beoordeling: 10
Zeer goed advies en prima geholpen!
Hans uit Heeten
24-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Onze ervaring was zeer goed. Had wat vragen over private lease en heb duidelijk uitleg gehad over de voor en nadelen. Uiteindelijk gekozen voor een 1 jaar oude occasion. Zonder ons te pushen konden we een prima keus maken. Marcel bedankt. We hopen op veel veilige kilometers!"
Beoordeling: 10
100% tevreden ;)
Laura uit Holten
24-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Fijne service, altijd goed bereikbare receptie, ze bieden altijd veel mogelijkheden. Fijne verkoop gesprekken, ook hier ze denken graag met je mee. En zoeken naar mogelijkheden. Snelle onderhoudsafspraken mogelijk. Ik blijf nog even ;)"
Beoordeling: 10
Goede service, komt gemaakte afspraken na.
Gerrit uit Rijssen
23-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Kon op het laatste moment nog zonder problemen een leenauto regelen. Verder is alles weer prima afgehandeld. Alleen niet goedkoop."
Beoordeling: 9
Alleen maar goede en positieve ervaringen
Frans uit Jansen
21-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Vakkundig, klantvriendelijk, vlotte bedien8ng, duidelijke uitleg over te verrichten werkzaamheden."
Beoordeling: 10
Heel klantvriendelijk en een goede uitvoering van grote en kleine beurten aan de auto
Jan Lansink uit Hengevelde
21-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Tot nu toe zeer tevreden over de behandeling als klant. Alle jaren die we als klant van Beltman , van de service gebruik maken zijn tot nu toe naar volle tevredenheid verlopen."
Beoordeling: 9
De instellingen waren niet goed ingesteld naar automatisch
Ruud Eggink uit NIJVERDAL
17-10-2019 | Aanbeveling: Ja
"Ik heb goede ervaringen met jullie alleen vond ik dit een minpunt"
Beoordeling: 10