CONTACT

 • Telefonisch bereikbaar:

  Ma - Vr: 07:30u - 18:00u | Za: 08:00u - 17:00u

 • Openingstijden showroom:

  Ma - Vr: 09:00 - 18:00u | Za: 09:00u - 17:00u

  Donderdagavond koopavond tot 21:00u, andere avonden op afspraak.

 • Openingstijden werkplaats:

  Ma - Vr: 08:00u - 17:30u | Za: 08:00u - 12:00u

Over ons

Al sinds 1974 zijn wij met veel succes dealer van het merk Nissan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Kia. In de regio Rijssen, Holten, Nijverdal, Hellendoorn, Wierden, Enter, Markelo, en Goor vinden klanten vanuit heel Twente en Overijssel de weg naar ons bedrijf. U kunt bij ons het complete Nissan modellenprogramma vinden. Ook voor de aanschaf van nieuwe bedrijfswagens  bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een passend advies!

Corona-update 15 December 2020

Werkplaats geopend

Om uw auto in goede conditie te houden is het heel belangrijk dat u onderhoud niet uitstelt! Ook in deze bijzondere tijden kunt u met uw auto bij ons terecht voor een werkplaatsbezoek. Klik hier om online een afspraak te maken. U kunt een vervangende auto meekrijgen of gebruik maken van onze haal en breng service. Overleg dit met 1 van onze medewerkers tijdens het maken van de afspraak.

Ook in de werkplaats wordt er zeer zorgvuldig gewerkt d.m.v. hoezen om het stuur, de versnellingspook en de handrem en werken we met desinfecterende middelen.

Auto bezichtigen? Bel ons! 0548 – 514414

Online of bij u op locatie!

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Bel ons! Onze verkoopadviseurs staan u, ook op afstand, graag te woord!

Proefrit aan huis

Wij bieden proefritten aan huis aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Acties

De Decemberacties gaan ondanks alles gewoon door. Interesse? Kom niet zomaar langs, maar bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Klik hier voor de acties.