_

Nieuwe Nissan bedrijfswagens

Als officieel Nissan Dealer leveren wij alle Nissan bedrijfswagens (vaak uit voorraad) met standaard 5 jaar garantie. Indien gewenst verzorgen wij ook graag de verzekering en financiering voor uw nieuwe Nissan. 

Neem contact met ons op en laat u adviseren! 

_

Universeel bedrijfswagenspecialist

Naast nieuwe Nissan bedrijfswagens hebben wij ook een ruime ervaring met bedrijfswagens van andere merken. Dus wilt u een Ford, Volkswagen, Fiat, Opel, Iveco of Mercedes? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, velen gingen u voor!

_

Nissan Bedrijfswagens

Voordelige tweedehands bestelbussen

Wij hebben een ruim aanbod van diverse gebruikte bedrijfswagens op voorraad. Al onze bedrijfswagen occasions zijn goed onderhouden, vaak afkomstig van de 1e eigenaar of nieuw door ons verkocht. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Personenauto's voor bedrijven

Wie meer uit zijn zakelijk verkeer wil halen, maakt met Beltman de juiste keuze. Kiezen voor Beltman is immers kiezen voor een persoonlijke benadering waarin uw wensen centraal staan. Wij hebben diverse leasevormen, waarbinnen wij vele persoonlijke wensen voor u kunnen vervullen. 

Bedrijfswagen-onderhoud en APK

Voor alle onderhouds-werkzaamheden aan uw bedrijfswagen kunt u bij ons terecht. Een APK keuring is gratis i.c.m. onderhoud! Uiteraard zorgen wij voor passend vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie. 

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u