_

Financial en private lease

Financial Lease / financieren

Met Financial Lease kunt u zelf uw maandbedrag bepalen, doordat u kiest welk bedrag u in één keer wil betalen, en welk bedrag u per maand wil betalen. Ook kunt u zelf de looptijd bepalen.  Met Financial Lease financiert u uw auto. De auto staat op uw naam en u betaalt zelf het onderhoud en de verzekering. Wanneer u de auto volledig heeft afbetaald is de auto in uw bezit.

Private leasen

Private Lease is enorm populair. En dat is ook niet gek: met private lease kunt u voor een vast maandtarief een auto rijden, zonder onverwachte kosten voor bijvoorbeeld het onderhoud. U betaalt een vast maandbedrag, en hoeft verder alleen nog maar te tanken of laden. Bij veel private-lease constructies is ook de verzekering inbegrepen bij het maandbedrag. Wij geven u graag advies!

Beltman Privé Lease

Beltman Privé Lease is een unieke private-lease variant. Met Beltman Privé lease heb je keuze uit enkele door ons geselecteerde nieuwe of bijna nieuwe voorraad-auto's. Dit betekend dat je geen lange levertijden hebt, en snel kunt rijden!
UNIEK!

_

Huur een auto of bedrijfswagen

Welke auto of bedrijfswagen u wilt huren, het kan bij autobedrijf Beltman in Rijssen! Neem contact met ons op of kom langs om de mogelijkheden te bespreken!

Auto huren (personenauto of personenbusje)

Toeslag dieselmotor: € 10,- per dag
Eigen Risico bij niet verhaalbare schade: € 500,-
Voor € 5,- per dag kan het eigen risico worden verlaagd naar € 250,-
Eigen Risico bij bovenhoofdse schade € 1.500,- (dit kan niet worden verlaagd)

De genoemde prijzen voor personenauto’s zijn inclusief BTW

Stuur een bericht

Antwoord binnen 1 werkdag

Aangepaste openingstijden

In verband met de lockdown mogen wij alleen klanten ontvangen voor reparatie en/of onderhoud. Een auto bezichtigen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefonisch bereikbaar

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

07.30u tot 18.00u
08.00u tot 17.00u

Verkoop

Ma. t/m Vr.
Zaterdag
Donderdag

09.00u tot 18.00u
09.00u tot 17.00u
Koopavond tot 21.00u

Werkplaats

Ma. t/m Vr.
Zaterdag

08.00u tot 17.30u
08.00u tot 12.00u